Jakie gry polecacie na PS4? Przeszłam już: Wiedźmina, Horizona, Assasina Odyssey i Origin, Days Gone, Tomb Raidery i Uncharted, Ratcheta, Spyro i Crasha Bandicoota oraz Knacka. Nie chcę grać w Lords of the Fallen ani w Nioha. Nie mam pomysłu w co teraz grać :( pomóżcie :(
@HithereDelilah i tak i nie, jak ktoś tak jak ty nie przepada za brakiem zasobów a chce przebrnąć przez fajna fabułę to jak znalazł. ( Ja osobiście uwielbiam motywy przetrwania więc dla mnie faktycznie by to była żadna przyjemność w tym wypadku )
@HithereDelilah: Red Dead Redemption 2, Detroit Become Human, Spiderman, Ghost of Tsushima, seria Far Cry, Dying Light, Metro Exodus, Control, Batman Arkham Knight, Mafia, seria Resident Evil.
@HithereDelilah: kurde nieźle, moja różowa to tylko grała w Slime Rancher, Yoku's Island Express, Donut County i Concrete Genie, resztę ogląda na YT albo jak ja gram (✌゚∀゚)☞
@Pesadelo: Far cry odpada bo nie lubię nie widzieć swojej postaci, Resident Evil oglądałam jak grał mój więc też odpada :/ nad rdr2 się zastanawiam caly czas bo z jednej strony lubię takie gry a z drugiej strony dziki zachód mnie trochę zniechęca. Batman zaczęłam grać ale nie podoba mi się styl gry.
@ebson: ja też lubię oglądać jak mój gra :) w ten sposób dwa razy obejrzałam tlouf 2 i residenta :D i w ten sposób na maksa się zachwyciłam Horizonem, że aż sama musiałam w to zagrać *.*
@HithereDelilah: To najwyżej mąż będzie grał w RDR jak Ci nie podejdzie :D Ale serio, ta gra ma wybitne oceny wszędzie gdzie się tylko da, więc nie mieć jej w kolekcji to LEKKIE uchybienie :) tym bardziej że używke na plejaka można kupić za ~70 zł na allegro.
Jakas fajna gra strategiczna gdzie nie chodzi o zabijanie i wojny? Gdzies gdzie trzeba sie rozwijac albo przetrwac jest ok. Ale bez wojen bo mam dosc :/ Nie musi byc nowe. classic tez jest ok.
Tak się tylko chciałem pożalić, że byłem dzisiaj u lekarza w Medicoverze i ten lekarz okazał się być Ukraińcem, który ledwo mówi po polsku... Dramat. #zdrowie #polska #medicover #ukraina
Przeszłam już:
Wiedźmina, Horizona, Assasina Odyssey i Origin, Days Gone, Tomb Raidery i Uncharted, Ratcheta, Spyro i Crasha Bandicoota oraz Knacka.
Nie chcę grać w Lords of the Fallen ani w Nioha.
Nie mam pomysłu w co teraz grać :( pomóżcie :(
#gry #ps4 #pomocy #wcograc #gryps4
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Red Dead Redemption 2, Detroit Become Human, Spiderman, Ghost of Tsushima, seria Far Cry, Dying Light, Metro Exodus, Control, Batman Arkham Knight, Mafia, seria Resident Evil.
To najwyżej mąż będzie grał w RDR jak Ci nie podejdzie :D
Ale serio, ta gra ma wybitne oceny wszędzie gdzie się tylko da, więc nie mieć jej w kolekcji to LEKKIE uchybienie :) tym bardziej że używke na plejaka można kupić za ~70 zł na allegro.