Aktywne Wpisy
NaczelnyAgnostyk +18
Od 19minut mam urodziny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
enron +139
Temat ostatnio tu przemknął, więc tak sobie tylko napiszę że wytrzymaliśmy z żoną już 20 latek razem (ʘ‿ʘ)
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
Mirki, jak przekonać mojego #rozowypasek, żeby pozwoliła mi na #rimming, bo bardzo mnie to podnieca, ale zawsze jak moje usta tam kieruję, to zaciska pośladki i mówi, żebym nie robił. Jestem jej pierwszym i ona się wstydzi. Jak jej wyjaśnić, że wszystko jest dla ludzi? Kiedyś byłem tak napalony, że w nocy, jak spała, zacząłem się dopierać i trochę udało się polizać, ale obudziła się i znowu nie pozwalała...
#rozowypasek #rimming #anal #lizanietylka #s--s
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6140be62ecc118000b4e3d49
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@fiskarsa: A może on ma ochotę wyssać jej rodzyny a ona nie umie tego docenić. Na pewno ma kogoś na boku.
@AnonimoweMirkoWyznania: olej te karyne miras
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Słuchaj, w razie keksu będę ci mógł wylizywać odbyt? Bo nie wiem czy na to się pisać
Łażą tak z obsranymi dupami, całymi dniami, bo są flejtuchami,
ale tylko im to uświadom, a wylecisz z drzwiami, takimi są chamami z pozlepianymi grynglami.
Więc dobrze się zastanów nim się zabawisz cudzym kroczem,
bo możesz nagle trafić na okopcony komin, podlewany
@AnonimoweMirkoWyznania: OPIE
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: LeVentLeCri
Nie. "A jakie są twoje zasady w łóżku? Jakich rzeczy nigdy nie chcesz zrobić?"
Mnóstwo osób bez spiny o tym mówi, ale to trzeba podejść jak dorosły a nie wstydliwa dzidzia