Aktywne Wpisy

capol2 +767
heterogenizowany +43
#kiszak #bekazludologow
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy

Pytanie dot. T300RS i FFB w AC. Mam ustawione w appce Thrustmaster'a 75% gain(co niby ma przedłużyć ewentualne życie kierownicy). W AC mam gain 100 i na FFBClip pokazuje mi na niektorych samochodach FFB 100%, a w niektórych 75%. I teraz pytanie. Czy FFBClip nadpisuje moje ustawienia appki TM i przebija ponad to ustalone 75% czy to są dwie oddzielne wartości?
daj na 100% gain w TM a ffbclip bedzie przycinal tak zeby nie bylo clipowania
roznice sa bo gruzy nie szarpia kierownica a taka la ferrari wyrywa kiere z dloni
ffbclip dziala w ten sposob ze dostosowywuje max ffb dla danego samochodu zeby nie clipowal - chyba ze pozwolisz mu ignorowac jakis %
Content Manager widzi te 160 jako 100% i od tej wartości można dla każdego auta osobno nadawać inne wartosci w grze, jest tam gdzieś taka nawet zakładka.