@proximacentauri: Też się nie wstydzę. Nawet nie uważam że to wina dzieciaków, bo jest to wina tylko i wyłącznie dorosłych. Po prostu do tego nie wracam. Nie przyznam się, bo nie lubię, nie chcę niszczyć tej maski, którą mam na twarzy :D
@inqwertyk: mi tylko szkoda niektórych ludzi stamtąd, bo naprawdę nie byli głupi, tylko znaleźli się w złym towarzystwie od małego i nigdy z niego nie wyszli. A teraz już nawet nie chcą.
@proximacentauri: Większość z tych osób co spotykam, wyrosło raczej na przyzwoitych ludzi. Z mojego punktu widzenia są to dziwne rozmowy. Zupełnie inaczej rozmawiam z koleżankami ze szkolnej ławki. Swobodnie, żartujemy i opowiadamy co przez te lata od czasów szkoły podstawowej nas spotykało. Ta męska część, która niestety brała udział w tym procederze, ładnie się przywita. Poda cześć. Zamieni kilka zdań. A potem ucieka. Bez uśmiechu na twarzy.
Anony, wyszedłem z #zadupie i po przeprowadzce do #poznan wróciłem na #tinder i czy ja, #!$%@?, mam aż tak niewyjściowy ryj? W #poznan mieszkam od jakichś 2 tygodni, tyle samo czasu na #tinder i w tym czasie może z 2 matche, z czego żadna #p0lka nie odpisała xD
Putin nie odpuści terenów Ukrainy, które zdobył. Jeśli ukrainskie wojsko odzyska wszystkie okupowane tereny wtedy wściekły nieobliczalny Putin może użyć broń jądrową by zniszczyć Ukrainę. Wątpię by w tej wojnie był happy end dopóki Putin jest u władzy. #wojna #ukraina
Do czego nigdy nie przyznałbyś się znajomym w swoim prawdziwym życiu?
#napowaznie #kiciochpyta #zwierzenia
Komentarz usunięty przez moderatora
Sory gregory ale z tego ip i konta lepiej nie będę pisał bo nie chce kominiarzy nad ranem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora