Wpis z mikrobloga

Wiem, ze pewnie macie podobne pytania na tagu co 3 dni, czytalem tez poradnik a nie chce specjalnie angazowac sie w temat, bo nie jestem wybredny jesli chodzi o zapachy.

Czy mozecie mi napisac jaki zapach zbiera u was najwiecej komplementow? W gre wchodza tylko takie, ktore dlugo sie utrzymuja. Szukam czegos w okolicy 300-500zl/ 100ml.

Ostatnio kupowalem z 2 lata temu Nautica Voyage i dopiero niedawno sie skonczyla, teraz chcialem cos porzadnego na kolejne 2-3 lata w przod xD

#perfumy
  • 16
  • Odpowiedz
@jegertilbake: Aventus to perfumy, o których krążą legendy, ale parametry i cena odstają od wymagań. Dobrą alternatywą jest CDNI EDP albo Limited Edition. YSL Bleu Electrique - ładny, trwały przyprawowiec. Bois Imperial - perfumy wyszły pod szyldem niszowej marki i tak też pachną, są ciekawą opcją, żeby się wyróżnić, ale ryzyko większe, że nie podejdzie.
  • Odpowiedz
@jegertilbake: szczerze mówiąc Twoje pytanie jest do bólu typowe, skąd też typowe odpowiedzi. W zasadzie nie zaszkodzi przejść się do Sefory, Daglasa czy innej wąchalni.
Może napisz, jak Ci się współpracowało z tą Nauticą. Oczekujesz perfum podobnych, świeżych? Chcesz może coś słodszego?
Perfum jest od groma, gustów też, więc i jest z czego wybierać, i warto się rozglądać. Szczególnie jeśli to wybór na lata.
Aaa. Nie daj sobie wmówić, że dobrze
  • Odpowiedz