Aktywne Wpisy
#polityka #sejm #wybory Mam pytanko do wyborców, którzy tak bardzo byli uśmiechnięci przy urnach w zeszłym roku, szczególnie na Jagodnie.. W związku z tym, że minęło już kilka dobrych miesięcy kadencji, a rudy [pkazał już swoje prawdziwe oblicze między innymi podwyższając VAT na żywność o 5% tworząc drożyznę w sklepach, od 1 lipca kolejna ogromna podwyżka na prąd i gaz, a eksperci już zapowiadają znaczący wzrost bezrobocia, czyli de facto powrót do
jetlag +2
Panie Bogu co ja ci zrobiłam, że mam takie bolesne okresy? Przysięgam jeszcze jeden dzień takich skurczy i sama się zabije. Nie mogę tego wytrzymać już naprawdę...
Czy mozecie mi napisac jaki zapach zbiera u was najwiecej komplementow? W gre wchodza tylko takie, ktore dlugo sie utrzymuja. Szukam czegos w okolicy 300-500zl/ 100ml.
Ostatnio kupowalem z 2 lata temu Nautica Voyage i dopiero niedawno sie skonczyla, teraz chcialem cos porzadnego na kolejne 2-3 lata w przod xD
#perfumy
Może napisz, jak Ci się współpracowało z tą Nauticą. Oczekujesz perfum podobnych, świeżych? Chcesz może coś słodszego?
Perfum jest od groma, gustów też, więc i jest z czego wybierać, i warto się rozglądać. Szczególnie jeśli to wybór na lata.
Aaa. Nie daj sobie wmówić, że dobrze
@jegertilbake: A jak z mordą stoisz? Bo bez tego to cienko to widzę. ( ͡º ͜ʖ͡º)