Aktywne Wpisy
pierdas007 +716
dzisiaj zamówiłam babci ubera - w sumie wyszło jakoś 55 zł bo to trochę poza miastem, zapłaciłam kartą. Kierowca na koniec kursu powiedział babci która ewidentnie się nie zna na tym, że musi zapłacić gotówką 70 zł. Mogę jakoś to rozwiązać inaczej niż przez czat ubera który mnie olewa automatycznymi wiadomościami? #uber #kiciochpyta
sprynek +352
Zapraszamy FRAJEROW do posprzątania naszego gabinetu. W zamian proponujemy zniżkę na plombowanie z 600zl do 500zl xD czy stomatologa nie stać na wynajęcie 2 pracowników ktorzy w kilka dni to ogarną?
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
36 Jeden z faryzeuszów zaprosił Go do siebie na posiłek. Wszedł więc do motorhome'u faryzeusza i zajął miejsce za stołem.
37 A oto kobieta, która prowadziła w mieście życie grzeszne głosząc herezje antypowrutowe na tagu, dowiedziawszy się, że jest gościem w domu faryzeusza, przyniosła flakonik alabastrowy olejku, 38 i stanąwszy z tyłu u renki Jego, płacząc, zaczęła łzami oblewać Jego Andorską Suchą Krakowską i włosami swej głowy je wycierać. Potem całowała Jego rence i namaszczała je olejkiem. 39 Widząc to faryzeusz, który Go zaprosił, mówił sam do siebie: «Gdyby On był prorokiem, wiedziałby, co za jedna i jaka jest ta kobieta, która się Go dotyka, że jest antypowrutówką». 40 Na to Gigakubica rzekł do niego: «Szymonie, mam ci coś powiedzieć». On rzekł: «Powiedz, Panie Kierowco!» 41 «Pewien wierzyciel miał dwóch dłużników. Jeden winien mu był dobry powrut ze sprawnym bolidem w 2019, a drugi miejsce w pięknej alfie romeo w 2022 za 30 milionów euro.
42 Gdy nie mieli z czego oddać, darował obydwom. Który więc z nich będzie go bardziej miłował?» 43 Szymon odpowiedział: «Sądzę, że ten, któremu więcej darował». On mu rzekł: «Słusznie osądziłeś». 44 Potem zwrócił się do kobiety i rzekł Szymonowi: «Widzisz tę kobietę? Wszedłem do twego domu, a nie podałeś Mi wody do renki; ona zaś łzami oblała Mi Buławe Andorską i swymi włosami ją otarła. 45 Nie dałeś Mi pocałunku; a ona, odkąd wszedłem, nie przestaje całować bolensej renki. 46 Głowy nie namaściłeś Mi oliwą; ona zaś olejkiem namaściła moją rąsie i umyła mi lusterka. 47 Dlatego powiadam ci: Odpuszczone są jej liczne grzechy, ponieważ bardzo umiłowała. A ten, komu mało się odpuszcza, mało miłuje». 48 Do niej zaś rzekł: «Twoje grzechy są odpuszczone, idź czyń powrut». 49 Na to współbiesiadnicy zaczęli mówić sami do siebie: «Któż On jest, że nawet grzechy odpuszcza?» 50 On zaś rzekł do kobiety: «Twoja mała wiara cię ocaliła, idź w pokoju!»
#testamentpowrotu #f1 #kubica