Wpis z mikrobloga

• 0
#pokemongo o 7 rano włączyłem jajo i odklikalem sobie prezenty żeby wbić lvle przyjaźni. Godzinę później zaglądam na pokemony a tu mi przychodzą powiadomienia o normalnym wbiciu xp. 100k a nie 200k np. Da się coś z tym zrobić czy mnie o-----i na xp?
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@Dafcio808 ja p------e, ta gra to porażka. Byłem jeszcze chwilę w grze i nic nie przychodziło xd Też nie wylaczalem gry, zawsze jest w tle. no dramat
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Dafcio808 no i powinno być że jak wykonałem jakieś akcje to w chwili wykonania akcji powinno być za to naliczane xp a nie jak przyjdzie z opóźnieniem jakaś animacja. Szkoda gadać
  • Odpowiedz
@PLPL: jak otwieram prezenty hurtem to potem wychodzę z menu gierki, tak żeby postać była widoczna na mapce i dosłownie po 5-10sekundach zaczynają się animacje z XP to nie wiem jak mogłeś to pominąć
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@cielo właśnie bylem z minutę spokojnie w grze potem tez zajrzałem do gry w tych pół h i nic nie przyszło
  • Odpowiedz
@PLPL: powiadomienia czasami przychodzą z opóźnieniem, zwłaszcza jak wyświetlają się jakieś powiadomienia o raidach w pobliżu, otwartych giftach itd. Pretensje proszę mieć do swojej osoby, to fakt powszechnie znany, no chyba, że masz 21 lvl.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@papaj_21_37 mam pretensje na działanie mechaniki w grze bo logiczne jest, że jak w czasie jakiegoś bonusu robię jakąś czynność to powinno to zaliczać właśnie w tym czasie a nie jak przychodzi jakieś powiadomienie a może nie przyjdzie. Ja przez parę minut w grze byłem po otwarciu tych prezentów.
  • Odpowiedz