Wpis z mikrobloga

Jestem dumny z naszego zespołu, trenera i wszystkich którzy budują tę drużynę. Dziś nie było słabych zawodników, to jest niesamowite. Były pojedyncze błędy, ale one zdarzają się najlepszym. Taką prostą miarą jest to, że nie było widać przepaści między Lewym a resztą drużyny. Super #mecz #reprezentacja
Może dodam - Dawidowicz, Linetty, Świderski, Moder, Jóźwiak, Glik, Frankowski, Puchacz, Bednarek, Szymański, nawet Helik - Oni wszyscy dali radę. Coś pięknego!
Aaa, bym zapomniał - Krycha, choć tracił przy podaniach, walczył jak lew. Aż trudno uwierzyć. Troszkę Buksa zawiódł, ale nie ma co wyciągać z tego wniosków - czasem tak się układa gra, to jest gość z potencjałem, bez wątpienia. Chciałem też zobaczyć Zalewskiego, ale szanuje wybory Sousy, On wie lepiej. Serio, przecież Anglicy to wicemistrzowie Europy! Super
  • 7
  • Odpowiedz
@prezeskuliziemskiej: Jóźwiak grał rolę wymuszoną przez brak innych, dobrych zawodników. To nie jest piłkarz defensywny, tylko niezwykły jak na polską mentalność gracz ofensywny, który nie boi się kiwki czy przytrzymania piłki. Dziś nie jest tak, że "nie #!$%@?ł w obronie", tylko był tej obrony bardzo istotną i solidną częścią. Jeżeli tego nie rozumiesz to #!$%@? znasz się na piłce i polskiej reprezentacji i najlepiej by było gdybyś zamknął mordę.
  • Odpowiedz