Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka

Jego powrót do Polski nie wziął się z nikad, zauważcie ze ostatnio cały czas powtarzał na gniotach ze soki takie zdrowe, do wódki na zagryzke żarł witaminę C (debil xD) ostatnio nawet kupił jakieś hantle napełniane wodą.
To wszystko ma swój powód, u łysego zboczeńca ze zdrowiem nie najlepiej, pewnie tak samo jak u gapy serce nie wytrzymuje

Nie chce was martwić ale ten krętacz przyleci do polski i będzie się leczył za wasze pieniądze, nakradł w kambodzy ze zbiorek, i nakradnie w polsce, zboczeniec.
Kto go odwiedzi jak wróci do polski, bo ja napewno ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS.Jak patrze na machaja to mam odruch wymiotny
  • 33
@DRSZOP: łap mały przewodnik

Raport z Państwa Środka i cda główny bohater wiadomo Łysy (olkoholik, prezes) i gościnnie Krzysztof K.(bo rodo) oraz wielu drugo i trzecio planowych aktorów (Krzysztof Listonosz - spokojny alkoholik, jednokoszulowiec, cyklista, fan Wojciecha Manna, prawdopodobnie agent bezpieki; Dżun - lokalna kobieta wszystkich białych rezydentów Phnom Penh; Srejle1.0 - ex Adama, niemowa, kobieta od wszystkiego i niczego, fanka podsuszanej Machajowej; Srejle2.0 niedoszła przyszła była łysego, zawinęła
@Mokrysenhejtera: @wataf666: no ale ma kase na bude pizzerie na papieroski na piwko xd ciekawe jakie lepsze numer ma na koncie po samej buzce widac ze cwaniak pamietal jak w ktoryms z odcinkow opowiadal o swojej wielkiej firmie z mega stazem ze zalatwia ludziom towar z chin za drobna oplata xd
@DRSZOP: pizzeria była Krzyśka z Kanady, on ja ogarnął, znalazł lokal, wynajął go. Łysy jak wyczuł że krzycho ma kasę to zamknął swój plajtujacy syfhouse i jak wsza wczepił się w Kanadyjczyka, który omamiony wziął go do spółki. Teraz łysy siedzi na Krzysiu i zeruje mu konto z dolarów. W pizzeri nic nie robi, zajmuje się niby marketingiem, którego nie ma. Zakupy, pieczenie, gotowanie, pizzę robi wszystko Krzysiek. Robi i płacze.
@DRSZOP: dorobił się jakoś na maseczkach z chin do polski, potem wylądował w kampuczy. źródełka (kontakty) pousychały i oszczędności też coraz mniej. większość starych klientów podsyła swojemu koledze który został chinach i pewnie z tego ma coraz mniejszy procent.