Aktywne Wpisy
jacas +21
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
le1t00 +123
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.radiomaryja.pl/bez-kategorii/od-1-do-8-listopada-mozemy-uzyskac-odpust-zupelny-dla-dusz-w-czysccu-cierpiacych/
@xblackwidowx: i gdzie w tym linku masz cenę podaną?
@xblackwidowx: czytasz co wrzucasz?
Jak z fakturą będzie drożej
Uważaj Belzedupie, dostaniesz po dupie
Uważaj Dupcyperze, na muszke cie bierze
Jezus nauczając rzesze mówił: Strzeżcie się uczonych w Piśmie. Z upodobaniem chodzą oni w powłóczystych szatach, lubią pozdrowienia na rynku, pierwsze krzesła w synagogach i zaszczytne miejsca na ucztach. Objadają domy wdów i dla pozoru odprawiają długie modlitwy. Ci tym surowszy dostaną wyrok.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡
@xblackwidowx: ta promocja chyba ma jakiś haczyk