Wpis z mikrobloga

@ToJestNiepojete: widzę korelację między s-----------m a chłopięcym/dziecięcym wyglądem.
Też tak miałem, kobiety zamiast traktować mnie jak mężczyznę, bardziej traktowały jak chłopca.
A teraz już mi się zestarzał ryj.
  • Odpowiedz
@Cyborg4334: No coś w tym jest. Bo jak z takim wyglądem uderzać do dziewczyn w swoim wieku, które wyglądają przy mnie na starsze siostry? Zresztą faceci tak samo wyglądają na bardziej męskich i nawet próba dołączenia do takiego grona pewnie skończyła by się fiaskiem i podśmiechujkami, że dzieciak szuka starszych kolegów. Ubrania z gimnazjum są na mnie dobre. Jak patrzę na zdjęcie z bierzmowania, to jedyną zmianą są powstające zakola...
  • Odpowiedz
@ToJestNiepojete zwłaszcza pierwszy akapit bardzo do mnie pasuje, wiedziałem że dużo tracę ale tak naprawdę dopiero wczoraj sobie to tak bardzo uświadomiłem po rozmowie z kolegą z klasy o życiu, jesteśmy jak mugole w świecie czarodziejów, widzimy tylko wierzchołek góry lodowej życia (praca, szkoła) a normalni ludzie zanurzają się w przyjaźnie, relacje, miłości, imprezy, zabawę
Słuchaj opie polecam Ci jakąś dobrą terapię psychologiczną, jeśli nie masz 40lvl to serio jest szansa
  • Odpowiedz