Normik i tak ci powie że źle się odżywiasz bo on wyeliminował nabiał z diety i mu 3 pryszcze z twarzy znikły. Tymczasem ja przed kuracją lekiem który zniszczył mi zdrowie:
Bardzo możliwe że wątroba, byłem nawet na USG brzucha i nic nie wykryli.
W czasie kuracji miałem badania krwi co 2 miesiące. Wszystko było w normie.
Z tą wątrobą to nie wiem co jest, na usg nic, we krwi nic. Na jakiejś grupie o izoteku jakiś mężczyzna miał podobnie. Wszystkie badania cacy a ból brzucha nie do zniesienia (to on
@Deleter29: taa... wszystko w normie... bo robiłeś badania które nie powinno wykryć żadnych nieprawidłowości moim zdaniem... a robiłeś badania hormonów?
@Deleter29 wszyscy moi znajomi którzy brali izotek, skarżyli się na gorsze zdrowie później, a trądzik przechodzi z wiekiem sam? Bo ci moi znajomi nie mają żadnych blizn ani wyprysków na twarzy a są 30+
@Deleter29: juz wyskoczyło dwóch geniuszy od heliobactescamu i kur.a gastroskopi xd
Nie sluchaj tej bandy pawianów. Jak Ci to przeszkadza to idź do lekarza a jak nie to nie idź bo raczej nie będzie wiele gorzej. Tyle można poradzić po twojej wiadomości.
Tymczasem ja przed kuracją lekiem który zniszczył mi zdrowie:
#przegryw
Bardzo możliwe że wątroba, byłem nawet na USG brzucha i nic nie wykryli.
W czasie kuracji miałem badania krwi co 2 miesiące. Wszystko było w normie.
Z tą wątrobą to nie wiem co jest, na usg nic, we krwi nic. Na jakiejś grupie o izoteku jakiś mężczyzna miał podobnie. Wszystkie badania cacy a ból brzucha nie do zniesienia (to on
A co one mają do bólu brzucha?
Komentarz usunięty przez autora
@Deleter29: I myk wiadomo od czego kaszka na mordzie xd
@Zefir_Zdobywca: Nie dieta wcale na to nie wplywa, na to ze jestescie spaslakami tez nie, wszystko to wina normictwa i p0lek
Nie sluchaj tej bandy pawianów. Jak Ci to przeszkadza to idź do lekarza a jak nie to nie idź bo raczej nie będzie wiele gorzej. Tyle można poradzić po twojej wiadomości.
Komentarz usunięty przez autora
@TrinityBomb: tak, nieustannie próbuję. za kazdym razem porażka ( ͡° ʖ̯ ͡°)