Aktywne Wpisy

MonazoPL +73
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +211

#crpg
źródło: comment_1630933245XgtN9TXP4xL7EWKHlUwS8m.jpg
Pobierz@Korax: No nie. Na screenie( nie moim zresztą, pożyczonym) postać stworzona przez gracza dzieli jedno kliknięcie myszką aby Token black guy - który oczywiście okazał się gejem - ściągnął spodnie.
@stonka_ziemniaczana: Zapomniałem wspomnieć: jedyny biały, heteroseksualny facet w tej grze mający jakieś w miarę rozsądne zwyczajne poglądy to kurdupel (gnom). Cała reszta npc to przerysowane do bólu, karykaturalne strong
@CralencSeedorf: Mam wrzucać kolejne screeny?
@Thorkill:
Chyba nie masz na myśli tego dowódcy hellknightów?
źródło: comment_1630938513aQGxMjzXqdUHLmAqdTbtaP.jpg
Pobierz@CralencSeedorf: Dokładnie prawie każdy. Więcej napisze. Okazuje się teraz że w pierwszym pathfinderze połowa obsady npc to także byli homoseksualiści. W tej grze swój coming-out mają bowiem Storyteller i Linzi.
Co? Żaden z towarzyszy nie był homoseksualny, jedna para była bi, reszta to
@CralencSeedorf: Nie łap mnie za słówka, pisałem od początku o towarzyszu białym zwyczajnym facecie. Wiesz klasyczny archetyp bohatera książek fantasy. Zapełnia wszystkie tego typu powieści - od Aragorna po Geralta.
A ten Lann to nie jestem pewien czy jest hetereseksualny, zachowuje się jak klasyczny gej, tyle że się nie ujawnia. Towarzysz podobny do Alotha z POE, któremu zawsze zabierałem zbroje a następnie porzucałem w
@Thorkill: Geralt klasycznym bohaterem fantasy? Ten sam Geralt, który na takich jak ty ma specjalny miecz, który pluje na głupi motłoch urządzający pogromy na mniejszościach, który ma "córkę" lesbijkę? Który kumpluje się ze zniewieściałym(pewnie gej, a rucha na potęgę żeby ukryć
@Thorkill: Ja też nie, ale co to zmienia? To ty twierdzisz, że tu większość to jakieś transy czy homo, a jak ci podaję przykład, że jednak nie, to stwierdzasz, że to cuckold. Za dużo amerykańskiego alt-rightu, za mało rigczu.
@CralencSeedorf: Przecież z kontekstu tego co pisałem od początku jasne jest że chodziło mi o przyłączanych do druźyny towarzyszy dlatego pisałem tam wyżej o Ederze z PoE. Pierwszy Pathfinder miał postać klasycznego straightforward guy był nim Ekundayo, tyle że nie był biały i nie był to przypadek.
@Thorkill: W tej grze jest tylko jeden przyłączalny gnom, więc musi ci chodzić właśnie o tego hellknighta. Więc jeszcze raz, on ma rozsądne, zwyczajne poglądy? Czy
@CralencSeedorf: Gościu ty czytasz ten wątek? Przecież nawet jego grafikę ci koleżanka wkleiła tam 10 postów wyżej. Ona jakoś od razu się zorientowała o kogo chodzi.
źródło: comment_1630943768WLra0GsBhawHb3msUh1lEe.jpg
Pobierz@Thorkill: Oczywiście, że jest. Każda encyklopedia ci powie, że mity, np. greckie, to również fantasy. W