@mateusz-kawczynski Popraw dźwięk, bo słabo słychać. Osobiście nie przepadam za osobami które gestykulują na ekranie, choć tu nie jest tragicznie. Czekam na odcinki z poradami NIE dotyczącymi spraw formalno-urzędowych, a technicznych, bo nie mieszkam w Polsce i interesuje mnie wyłącznie strona techniczna.
jestem świadomy niedociągnięć, to pierwsze nagranie w życiu tego rodzaju, doczytuje obecnie co i jak w kwestii dźwięku i mam nadzieje, ze kolejny odc. będzie lepszy. Dzięki za odzew, pozdrawiam
Za dużo ogólników rozciągniętych w czasie. Aczkolwiek sam jestem ciekaw następnych odcinków. Ale moja rada - dać coś więcej od siebie niż to co mogę przeczytać.
I jest sens ruszać wątek mono czy poli w sytuacji kiedy tych drugich praktycznie nie ma na rynku?
Poruszyłbym kwestie prawne - wpływ zmiany aktualnej ustawy na przyszłość. Jak montować panele? Jak się to ma w przypadku montażu źródeł ciepła w oparciu o prąd? Czy zwiększać
@mirekwirek: cześć, pozwolę sobie per Ty. Możesz mieć racje z tym że rozciągnięte ale chciałem zbadać poziom zainteresowania tematem. Tematy zostały tak na prawdę rzucone na pożarcie, bo dzięki Waszemu feedbackowi wiem co Was interesuje. Zastosuje się na pewno, dzięki za uwagi. pozdrawiam
https://youtu.be/93CeZ9oUkaI
#fotowoltaika
I jest sens ruszać wątek mono czy poli w sytuacji kiedy tych drugich praktycznie nie ma na rynku?
Poruszyłbym kwestie prawne - wpływ zmiany aktualnej ustawy na przyszłość. Jak montować panele? Jak się to ma w przypadku montażu źródeł ciepła w oparciu o prąd? Czy zwiększać