Aktywne Wpisy
andale +168
krystse +591
Mamy nowego prezydenta w #krakow więc sprawdźmy czy dotrzyma obietnic. Za 5 lat przed kolejnymi wyborami zawołam wszystkich plusujących ten wpis z podsumowaniem czy Aleksander Miszalski spełnił chociaż połowę obietnic.
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Zostawiam tutaj te najważniejsze, w komentarzach możecie wpisywać inne, które pominąłem lub wasze oczekiwania.
Najważniejsze obietnice:
- METRO w Krakowie, maksymalnie w 2028r. wbita pierwsza łopata pod budowe linii metra z Nowej Huty do Bronowic
- 600+ rocznie na kulture dla dzieci
Tak czysto teoretycznie, moglo się coś stać kiedy na rozgrzanym silniku, podczas jazdy wcisnąłem sprzęgło do końca i dałem do 5k obrotów? Czerwone pole zaczyna się od 6, bo kurnia gówniarze na środku drogi rowerkami, nie chciałem trąbić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Wpisz sobie swój model auta wymiana poduszek skrzyni biegów to będziesz wiedział jak zobaczyć.
Bo jaki masz napęd? Ja mam na tył także skrzynia jest bardziej wysunięta i widać natomiast w przednionapędowkach nie wiem czy da się zobaczyć bez ściągania jakichś elementów.