Aktywne Wpisy

Natalia-_- +155
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi

Radek41 +639

@LebronAntetokounmpo: no nie bardzo, bo typ byk tylko pomagierem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W tej części przeciwnikiem i twórca złego planu był zupełnie kto inny.
@LebronAntetokounmpo: Jako osoba nie znająca uniwersum, ale zaciekawiona zapytam, jaki był plan Bane? I czy on przypadkiem nie okazał się zwykłym pionkiem jakiegoś mocodawcy?
@BananowyAbazur koniec końców mamy zwrot akcji w kwestii Bane'a, ale przez większość fabuły to my go widzimy jako głównego wroga Batmana :p
Najważniejszym złoczyńcom była osobą która sprawiła że Batman przestał walczyć i poszedł na emeryturę.
1. Joker - Marka Hamilla, absolutnie genialna gra głosowa, legendarny psychopatyczny śmiech i dobrze spasowane elementy komediowe, widoczna dynamika między nim a Batmanem.
2. Joker - Heath Ledger - perfekcyjny, przerażający psychopata, ale trochę jakby mniej śmieszny, nie ma chemii między nim a Batmanem. Ot zabawa w kotka i myszkę na dużą skalę.
3. Joker - Joaquina Phoenixa, genialne studium osoby z chorobą psychiczną i trumą, postać tragiczna. Raczej
Najlepsze w postaci Bane'a jest to, że tę rolę zagrał Tom Hardy.