Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Nighthuntero: ej bo tak się zastanawiam - Wam jest wygodnie w takiej pozycji leżeć jak na załączonym obrazku?
Jako różowa napiszę, że różowej jest wygodnie, ale jakoś sobie nie wyobrażam być niebieskim w tej sytuacji.
  • Odpowiedz
ej bo tak się zastanawiam - Wam jest wygodnie w takiej pozycji leżeć jak na załączonym obrazku?

Jako różowa napiszę, że różowej jest wygodnie, ale jakoś sobie nie wyobrażam być niebieskim w tej sytuacji.

@bellazi: To nie jest taka niewygodna pozycja jak się może wydawać, moja też mnie często np. pyta czy mnie nie gniecie i czy mi wygodnie, ale jej zawsze mówię, że jest ok. Tylko z czasem jak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bellazi: bardzo źle jest. Tylko czekam aż ten koszmar się skończy.

ej bo tak się zastanawiam - Wam jest wygodnie w takiej pozycji leżeć jak na załączonym obrazku?

@bellazi:
  • Odpowiedz
@bellazi: Kościsty różowy pasek here, leżenie na kimś jest wygodne, chociaż jakby tak zasneła to potrzebowałabym potem chyba kołnierza ortopedycznego. Za to jak się tulę czasem z przyjaciółką, sobie coś tak leżąc oglądamy i ona leży na mnie to też jest wygodnie. Obie pozycje miło generują ciepełko, polecam serdecznie ()
  • Odpowiedz