Aktywne Wpisy

Rade86B +217
#zale #przegryw #wigilia #samotnosc #patologiazewsi #patologiazmiasta #mirkowyznania
Poszedłem do matki na wigilię wchodzę do mieszkania a tam pies mojej "kochanej" ( ͡° ʖ̯ ͡°) siostruni na mnie zaczął delikatnie podszczekiwać na co moja siostrunia zareagowała tekstem: "Wie na kogo szczekać" --Na co ja (╯°□°)╯︵ ┻━┻ w #!$%@? odwróciłem się na pięcie i #!$%@?łem z powrotem do swojej chałupy (
Poszedłem do matki na wigilię wchodzę do mieszkania a tam pies mojej "kochanej" ( ͡° ʖ̯ ͡°) siostruni na mnie zaczął delikatnie podszczekiwać na co moja siostrunia zareagowała tekstem: "Wie na kogo szczekać" --Na co ja (╯°□°)╯︵ ┻━┻ w #!$%@? odwróciłem się na pięcie i #!$%@?łem z powrotem do swojej chałupy (
Krzych1921 +62
#przegryw Wesołego Wam ..

Mam sobie smartdomek z home assistant + integracja tuya v2. O ile wtyczka działa elegancko to termostat nie działa. Widzę go w aplikacji SmartLife, Tuya IoT Platform ale w HA nie ma. Pomysły?
Tuya v2 jest obecnie dostępna na razie jedynie w formie beta testów w celu zbierania feedbacku i bug reportów od społeczności.
Do korzystania z v2 wymagane jest obecnie wygenerowanie sobie tokena developerskiego właśnie między innymi dla tego aby zniechęcić normików od używania oprogramowania w wersji beta, które z założenia ma prawo być niestabilne, zawierać bugi lub brakujące funkcjonalności.
Oficjalny release ma być w ciągu kilku najbliższych
Sami autorzy mówią wprost że nie wszystkie kategorie urządzeń są jeszcze wspierane (na bieżąco aktualizowana ich lista znajduje się w wiki tego repozytorium) a i z kategorii wspieranych mogą się znaleźć modele z problemami.
Dlatego właśnie odpalili te beta testy i dlatego proszą społeczność o feedback.
https://www.youtube.com/watch?v=P-vOwHB83JE