Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Dlaczego #antyszczepionkowcy to prawicowcy głosujący na #pis i #konfederacja, głęboko wierzący w boga?
A może to kierunek pytania jest zły? Może to ludzie podatni na manipulacje, niezbyt rozgarnięci i niedostatecznie wykształceni lgną do łatwych odpowiedzi i zrozumiałego życia. Wybierają więc boga, populizm polityczny, a wreszcie wiarę w spiski.

#covid19 #szczepienia
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LordAxe82: w medycynie wszystko jest istotnym powikłaniem ponieważ coś sygnalizuje - a medycyna pokazywała wielokrotnie że organizm sygnalizując coś w krótkim okresie stara się uniknąć poważniejszych dysfunkcji w dłuższym okresie. Takie powikłania tez muszą zostać zbadane jak każde inne. To że człowiek nie umiera od razu albo nie zamienia się w warzywo (a takie przypadki też są w dużych ilościach) nie musi oznaczać że nie zostanie uszkodzony. Bole migrenowe są
  • Odpowiedz
@boskakaratralalala: Jestem antyszczepionkowcem - takim prawdziwym, a nie z łatki. Nie wierzę w żadnych bogów, ani inne rzeczy opierające się na wierze. Baa, opieram się jak najbardziej na nauce w kwestii mojego bycia anty. Jestem wykształcony. Nie lgnę do łatwych odpowiedzi - gdybym lgnął to bym przyjął na wiarę jak Wy, że szczepienia działają i tyle (tak - to Wy opieracie się na wierze, przyjmując coś za pewnik, nie znając
  • Odpowiedz