Aktywne Wpisy
phaxi +7
czy mozna zostac programistom bez studiow? ucze sie juz 3 tygodnie i teraz nagle moj znajomy programista (magister) mi mowi ze marnuje tylko czas bo najpierw robi sie dyplom a potem zaczyna praktyke
#programowanie #programista15k
#programowanie #programista15k
Citizen_Kane +1
Umówiliśmy się z różową, że za półtora tygodnia bierzemy urlop. Chcieliśmy złapać jakieś last minute, a jakby się nie udało, pożyczymy od znajomego działkę nad jeziorem.
Wczoraj się pokłóciliśmy, a dzisiaj rano okazało się, że wyda miliony monet na dentystę i raczej na zagraniczne wakacje nas (jej) nie stać.
Z czystej złośliwości dzisiaj stwierdziła, że na działkę też nie pojedziemy, bo "przecież ludzie tak spędzają urlop, siedząc na chacie, a przecież np. drzwi jeszcze są do zrobienia w domu".
Głucha na argumenty, że owszem, niektórzy ludzie tak urlop spędzają, bo nie mają wyjścia/pieniędzy. My możemy sobie pozwolić, bo działke nad jeziorem mamy bezpłatnie (co najwyżej trochę więcej się wyda niż na co dzień na grilla i częściej jakieś piwko), a szlag mnie trafi jeśli mam resztę urlopu spędzić w mieście.
Sorry, nie mam się komu wyżalić z tej wściekłości.
Wczoraj się pokłóciliśmy, a dzisiaj rano okazało się, że wyda miliony monet na dentystę i raczej na zagraniczne wakacje nas (jej) nie stać.
Z czystej złośliwości dzisiaj stwierdziła, że na działkę też nie pojedziemy, bo "przecież ludzie tak spędzają urlop, siedząc na chacie, a przecież np. drzwi jeszcze są do zrobienia w domu".
Głucha na argumenty, że owszem, niektórzy ludzie tak urlop spędzają, bo nie mają wyjścia/pieniędzy. My możemy sobie pozwolić, bo działke nad jeziorem mamy bezpłatnie (co najwyżej trochę więcej się wyda niż na co dzień na grilla i częściej jakieś piwko), a szlag mnie trafi jeśli mam resztę urlopu spędzić w mieście.
Sorry, nie mam się komu wyżalić z tej wściekłości.
Flakony:
1. Armaf Club De Nuit Intense Man EDT 03/2020 - ok 85 ml (na życzenie mogę wysłać zdjęcia) - 85 zł
2. Axe Dark Temptation - ok. 95 ml - 38 zł
3. Zara Lightly Bloom (damskie) - 30 ml minus global - 20 zł
Do rozlania:
Co - cena - ile do odlania
1. Paco Rabanne Ultrared Men - 1,60 zł/ml - 30 ml
2. Rasasi Daarej - 0,7 zł/ml - 70 ml
3. Just Jack Tobacco Leaf - 0,7 zł/ml - 20 ml
Odlewam od 10 ml. Do ceny trzeba jeszcze doliczyć dekant (2,5 zł).
Może też od razu dodam że nie mam jakoś przesadnie dużo dekantów (8x10 ml, 4x5 ml, 1x20 ml), więc jeśli się skończą to będziecie musieli zaczekać aż domówię.
Gotowe dekanty (w tym damskie):
Co - ile pozostało - cena (szkło już wliczone)
A. Alexandria Forbidden Plum - 4,5 ml - 22,80 zł - wstępna rezerwacja, chyba że ktoś weżmie w większej paczce (co najmniej 2 dekanty) to wtedy rezerwacja przepada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
B. Azzaro Pour Homme Amber Fever - 9 ml - 15,60 zł
C. M. Micallef Mon Parfum Cristal - 9 ml - 42,60 zł
D. MDCI L’Homme Aux Gants - 5 ml minus global - 33 zł
E. Montale Ristretto Intense Cafe - 8,5 ml - 32,30 zł
F. Mugler Alien Fusion - 9,5 ml - 31,50 zł
H. Nishane Fan Your Flames - 5 ml minus global - 52 zł
I. Azzaro Pour Homme Wild Mint - 8 ml - 14,20 zł
J. Montale Chocolate Greedy - 7 ml - 20,50 zł
K. Creed Virgin Island Water - 5 ml - 28 zł
L. Carner Barcelona Palo Santo - 5 ml - 23 zł
M. Mancera Red Tobacco - 10 ml - 33 zł
Wysyłka 1 zł OLX lub paczkomat 13 zł jeśli wyślecie mi etykietę. Min. 35 zł