Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Co byście polecali na jakieś domówki żeby dobrze zwrócić na siebie uwagę? Nie znam się na tym kompletnie, szukam czegoś do max około 120 zł z racji tego, że będzie to mój pierwszy kontakt z perfumami, wcześniej używałem tylko dezodorantów.
#perfumy
  • 25
@Zeotares: Armaf Club de Nuit Intense Man EDT 105ml

Nawet na allegro znajdziesz do 120 zl i tego nikt nie podrabia jeszcze, wiec 0 ryzyka. Bezkonkurencyjny w tym przedziale cenowym i nada sie na domowke.
@Zeotares: Z tym Armafem ja bym odpuścił. Jedyny zapach jaki mam po którym boli mnie głowa od chemii tam nawalonej. Poza tym jest raczej poważny, nie do każdego pasuje wg mnie. W takim budżecie, przy obecnej aurze, ja bym polecił flakonik podróżny (10ml 89zl) Bois Imperial Essential Parfums lub Halloween Man X. Pierwszy jest zapachem drzewnym, z bardzo delikatną słodyczą przeplecioną nutami metalicznymi a drugi pachnie jak pusta filiżanka po espresso
@Seshxyz: Jeśli w pytaniu napisał że szuka zapachu na domówki to taka ilość wg mnie będzie ok, starczy na długo. Miałem ostatnio BI na dużej imprezie i sporo osób pytało co to za zapach więc kryterium "zauważenia" też spełnia ;)
Chociaż faktycznie, taki np Man X będzie bezpieczniejszym wyborem, tym bardziej że można przetestować w Hebe. Poza tym ile OP ma lat, czy jest śmieszkiem czy ponurakiem, to też ma znaczenie.
@Seshxyz: Oczywiście że można, pytanie tylko czy będzie chciał szukać i czy znajdzie.
@Zeotares: W takim razie połowa zapachów tutaj poleconych nie będzie według mnie odpowiednia. Ja nadal bym się skłaniał ku Halloween, żeby jeszcze lepiej opisać to powiem że pachnie jak cukierek Kopiko.
Jak masz dostęp do drogerii Hebe to możesz sprawdzić, powinni mieć testery przygotowane.
Jak już się zdecydujesz na jakiś zakup to skorzystaj z perfumehub.pl lub perfumomaniak.pl,