Mirki, problem egzystencjalny; Zdałem architect associate i nie wiem co ze sobą zrobić. (╥﹏╥) Chciałbym iść dalej ścieżką architekta, ale zastanawiam się czy może przedtem nie warto wyczyścić jeszcze developera i SysOpsa. Czuję, że nauka do professionala to zbyt twardy orzech do zgryzienia mając jedynie 3 miesiące doświadczenia z AWS. Ktoś miał może podobną rozkminę? #devops #progrmowanie #aws
@Wykopek_wykopek: Ja po saa planuje zrobic reszte associate. Generalnie to z tego co widzialem to ludzie raczej radza najpierw pro robic a potem specki.
@Wykopek_wykopek: Sam mam ten problem, mam architekta z awsa, mam developera z kubernetesa i nie wiem co dalej, czy developer z awsa czy profesional architect moze... Tyle możliwości ale ciezka decyzja
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
Zdałem architect associate i nie wiem co ze sobą zrobić. (╥﹏╥) Chciałbym iść dalej ścieżką architekta, ale zastanawiam się czy może przedtem nie warto wyczyścić jeszcze developera i SysOpsa. Czuję, że nauka do professionala to zbyt twardy orzech do zgryzienia mając jedynie 3 miesiące doświadczenia z AWS. Ktoś miał może podobną rozkminę?
#devops #progrmowanie #aws
Ja po saa planuje zrobic reszte associate.
Generalnie to z tego co widzialem to ludzie raczej radza najpierw pro robic a potem specki.
@Wykopek_wykopek: Sam mam ten problem, mam architekta z awsa, mam developera z kubernetesa i nie wiem co dalej, czy developer z awsa czy profesional architect moze... Tyle możliwości ale ciezka decyzja