Aktywne Wpisy

zasadzka01 +346
Mirki proszę, polechtajcie moje ego. Zrobiłem pizzę w domu, z której jestem tak dumny, że tworzę tej wpis. #pizza #gotujzwykopem jestem z niej mega dumny

źródło: temp_file1691104359560814974
Pobierz
sakiro12 +191
Chłop pyta się "francuzów" umawialiscie z polkami? Tak z wieloma, mógłbym je ustawić i wejść po nich na księżyc XD, red flagi? szybko chcą iść do łóżka. to jest ten szacunek który mają do polek #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow

Hej, mam problem z VLC na Windowsie 10, ogólnie mi pasuje, ale zauważyłem że czasem są mikrolagi, takie na sekundę, to nie wina sprzętu, komp do grania, na innych programach nie laguje, on ma wbudowane kodeki, czy to jest tak jak kiedyś, że jest jakby kontener z kodekami z których korzystają odtwarzacze? A może jest to do ustawienia? Już się przyzwyczaiłem do VLC, inne mi nie pasują, lubię funkcję przewijania filmu pokrętłem myszy(jak na jadę na pasek postępu)
Film full hd jakiś z torrentów na kodeku 264, nie na wszystkich to występuje, kiedyś już to miałem, za którymś updatem to przeszło, ale nie chcę czekać pół roku aż się samo nareperuje
źródło: comment_1629825938zoqzCCaR7ke2raeRDhQ4NI.jpg
Pobierzźródło: comment_1629826431IXu6LS9MeFkwrrN9eKnCp9.jpg
PobierzPS
Teraz się trochę bawiłem innymi zainstalowanymi programami do odtwarzania i z lżejszych, prostszych to ten Media Player Classic(MPC-HC) był dobry, chyba go już nie wspierają od 2017 roku.
Nie lubię takich utuczonych programów które mają kosmiczny UI i miliard niepotrzebnych funkcji, VLC jest OK bo mimo dużej ilości funkcji nie muli jak niektóre gorzej zoptymalizowane, do tego ładnie łyka linki powiedzmy z