Wpis z mikrobloga

@truecel: nie, akurat sam swojej zerwałem wianuszek, ale gdybym miał się z jakiegoś powodu rozstać z moją żoną to nie miałbym problemu zaliczyc jakiegoś milfa ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
@truecel: Masz nasrane. Jeśli laska miała faceta, z którym była od 2015 do 2020 roku a w 2021 się z nim rozchodzi i wchodzi w nowy związek to co w tym #!$%@? złego. Co ma seks do bycia mniej lub bardziej wartościowym człowiekiem? Nie czaje. #!$%@? logika.
@truecel: Używane nie oznacza zużyte.

Kobieta "używana" jak to nazywasz jest bogatsza w doświadczenia, wie co ją kręci a co nie, może dużo więcej powiedzieć.

A taka dziewica? Skrzeczy, stęka z bólu i leży jak kłoda. Nie zawsze ale zwykle. Nie widzę powodu by skreślać kogoś, bo zanim nas poznał to uprawiał seks z kimś innym.

W takim wypadku wszyscy mężczyźni i kobiety po rozpadzie związku powinni oddać się do utylizacji.
Kobieta "używana" jak to nazywasz jest bogatsza w doświadczenia, wie co ją kręci a co nie, może dużo więcej powiedzieć. A taka dziewica? Skrzeczy, stęka z bólu i leży jak kłoda.

@ChickenDriver: paaanie te samochody z salunu to sie caly czas cos psuje kwiii elektronika kwiii wymiana czesci potem drozsza niz auto paaanie kwwiiiiii a na oeliksie bieresz pan uzywany jak nuwka a ile swiata zwiedzil!!
@truecel: No używane auto nie jest bezwartościowe. Inaczej po 1 właścicielu musiałyby trafiać na złom. A ja kupując furę jako drugi nie czuję się gorszy. Poza tym moja żona jest moja od 16 lvl i nie miała nikogo przede mną ale gdybyśmy się teraz rozstali to raczej logiczne, że trafiłbym na Kobietę, która już ma jakąś przeszłość seksualną. Who cares?
Kobieta "używana" jak to nazywasz jest bogatsza w doświadczenia

@ChickenDriver: jest bogatsza w doświadczenia bycia rozdziewiczaną przez chada, nie ciebie. Chada.

A taka dziewica? Skrzeczy, stęka z bólu i leży jak kłoda.

@ChickenDriver: i to jest najlepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°) chodzi o emocje a nie mechaniczne szuru buru, w przeciwnym wypadku najlepszymi kandydatkami na zone bylyby emerytowane #!$%@? z roksy :P