Aktywne Wpisy

atteint +68
dzisiejsza kolacja.
źródło: 1000000082
Pobierz- tysiące niezidentyfikowanych obiektów lata sobie bezkarnie nad amerykańskimi bazami, w tym tymi z głowicami nuklearnymi
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA
źródło: tumblr_nunkw7fKpp1uce6g7o1_400
Pobierz

Mam rolety sterowane na radio (tylko i wyłącznie) 433
Czy jest jakaś centralka która skopiuje mi te piloty i np będę je mógł dodać do apki tuya?
Głównie chodzi o to, by np ustawić harmonogram + by pod jednym przyciskiem było awaryjne otwieranie/zamykanie wszystkich rolet.
#elektryka #smarthome #elektronika
US $8.71 40%OFF | tuya 433 mhz rf remote control for alexa wifi ir rf universal remote controller automation IR RF lamp TV air conditioner fan DVD
https://a.aliexpress.com/_uzOMJg
Ja to rozwiązałem tak, że kupiłem pilota 15 kanałowego z timerem. Pilot umieszczony na środku domu. Zamyka wszystkie 11 rolet o 20 i otwiera o 7 rano. Koszt 160zł.
Gdybym miał rolety nie