Aktywne Wpisy
Anetkia +636
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jeśli chodzi o grafikę to w sumie do wyboru do koloru cokolwiek dostaniesz z serii 20XX. 2060 powinna być tej samej wydajności co 1660 super stacjonarna. Cała reszta (poza 3050ti której unikasz) będzie wydajniejsza. Jeśli chodzi o RAM i dysk to raczej musisz sobie to pierwsze sam rozszerzyć, to drugie zazwyczaj
STOP!
1. HS i HX nie różnią się "integrą", bo oba ją mają! Różnią się TDP, czyli de facto mocą. HS wkłada się do raczej smukłych laptopów, a HX to grubszych i lepiej chłodzonych. Jak chcesz większą moc, to bierz HX.
2. Lada dzień powinien się w PL pojawić ASUS ROG Strix G15 Advantage, czyli model z Ryzenem i Radeonem RX 6800M. I to będzie najlepsza opcja, bo poza tym,