Wpis z mikrobloga

Tak jak pisałem kilka tygodni temu po prawie 4 latach prowadzenia #kuchniam78 postanowiłem zmknąć tag autorskich.

Chciałem podziękować za wspólnie spędzone chwile ponad 4 tysiącom osób obserwujących tag, oraz 9 tysiącom osób zapisanym na moją listę. Przez te prawie 4 lata wspaniale było tworzyć dla Was treści. Cieszę się, że wielu z Was mogłem w jakiś sposób pomóc, zainspirować do odkrywania nowych smaków, pokazać nowe potrawy oraz udowodnić, że gotowanie wcale nie musi być trudne i czasochłonne i może to robić właściwie każdy. Wiem, że przynajmniej 3 mirków z przepisów z tagu przygotowywało zaręczynowe kolacje zaskakując swoje wybranki, tym że jednak coś potrafią ugotować (a chyba wychodziło bo skuteczność oświadczyn z tego co wiem wynosiła 100%).

Podczas tych 4 lat działalności pod tagiem na Wykopie poznałem wielu świetnych ludzi, z wieloma z Was miałem okazję spotkać się osobiście, setki dostało ode mnie pocztówki z podróży na Bałkany i w 100 dni dookoła Europy. Dziękuje za każdego plusa, wykop, komentarz pod znaleziskiem, posta z użyciem tagu na mirko czy prywatnych wiadomości, których przez te lata odebrałem od Was tysiące. Dziękuje za pomoc, cenne rady i wskazówki oraz za waszą obecność.

W sumie nigdy nie pisałem takiego posta więc nie wiem co powinienem tu jeszcze zawrzeć, nie chcę aby wyszło ckliwie, ale nie chcę też odchodzić bez pożegnania, jak wielu innych. Może napiszę tylko, że możliwość tworzenia dla Was treści dostarczała mi wiele radości i było mi bardzo miło robić to przez te wszystkie lata!

Z racji, że nie będzie już wołania, wpisów na mirko i znalezisk to jeśli interesują Cię moje treści kulinarne to zachęcam do zasubskrybowania Top Gara oraz do śledzenia mojego Instagrama.

Dziękuje i pozdrawiam,
MG78

PS Obiecany dawno film dotyczący zmywarki będzie na mirko, więc jak ktoś zapisał się na wołanie to dostanie o nim powiadomienie też tutaj.

PPS Z racji, że zamierzam ograniczać mirko i oddałem prowadzenie mojego drugiego tagu #roadtripbus @kania-19 to jeśli chcecie się ze mną skontaktować i zależy Wam na szybkiej odpowiedzi to najlepiej pisać na Insta. Tu będę zaglądał, ale czas odpowiedzi może być dłuższy.
MG78 - Tak jak pisałem kilka tygodni temu po prawie 4 latach prowadzenia #kuchniam78 ...

źródło: comment_1629638066lbC1W7fl8vAqmhPMJpCZqN.jpg

Pobierz
  • 390
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dr3vil: Dodawał na wykop - źle, robi hajs na wykopkach
Mówi, że nie będzie dodawał - źle, wypromował się na mirkach i już mu wykop niepotrzebny

Zdecydujcie się co
  • Odpowiedz
@MG78 szkoda bo jakoś ytb mi nie pokazuje twoich filmów nowych mimo że mam suba i dzwonek. Jakoś dziwnie na tym ytb a tutaj prosto info że nowe danie etc. Bardzo mi przykro bo robisz świetna robotę. Pozdro
  • Odpowiedz
@glassmice: No ja niestety trochę straciłem wiarę w wykop w ostatnich latach. Ale poznałem tu wiele wspaniałych osób, również innych twórców. To nie była łatwa decyzja, jakby nie patrzeć 4 lata to kawał życia ale w ostatnich miesiącach dodawanie na tag raczej nie sprawiało mi przyjemności.

Początkowo jak sobie trochę wyczarnolistowałem i nie czytałem tego wszystkiego to było spoko. Ale jak nie czytałem i nie odnosiłem się to później inni
  • Odpowiedz
@MG78: Dzięki za wszystkie przepisy. Podziwiam Twoje skille kulinarne i w ogole podejscie do zycia:) zasubskrybowalem na instagramie. Hejtem się nie przejmuj.. niestety w sieci jest tak jak to powiedział Lem wiec trzeba mieć na to wywalone i tyle:)
  • Odpowiedz
@stefan71: No dlatego trzeba się odciąć. Wielu moich kolegów i koleżanek z dużo mniejszymi zasięgami nie odpisuje na komentarze, ja tu starałem się robić to zawsze i raczej za dobrze to na mnie nie wpływało ;d
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 57
#!$%@? jak zwykle, im coś bardziej popularnego tym bardziej wykop musi go zgnoic, pluje ma was. Facet robił fajna robotę, wiadomo że nie każdemu przepis pasował ale robił dobra robotę. Portal może fajny ale ludzie kur#y
  • Odpowiedz