Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +93
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +46
Czyli tłumacząc na normalny język: "Rząd kłamie co do ilości zgonów poszczepiennych! Mamy Dowód!!!!!"
Jeśli jednak pominiemy kłamliwy komentarz jakże wartościowego źródła kontrowersje.net i przeczytamy tylko odpowiedzi ministerstwa to wtedy zauważymy, że Pierwsza odpowiedź mówi o liczbie 3 tysięcy osób zmarłych po przyjęciu 1 dawki szczepionki nie uwzględniając żadnego przekroju czasowego po jakim czasie od przyjęcia szczepionki te osoby zmarły.
Natomiast druga odpowiedź z ministerstwa mówi jasno o osobach, które zmarły w ciągu 14 dni po przejęciu 1 dawki szczepionki.
Czyli te dane się nie wykluczają. 3 tysiące osób umarło ogólnie(lub w bliżej nieokreślonym przedziale czasowych), a późniejsza liczba 2640 zgonów odnosi się do zawężonego przedziału czasowego.
Oczywiście @moderacja odrzuca zgłoszenie o manipulacji pozwalając na propagandę antyszczepienną na swoim portalu.
Poniżej zdjęcie podglądowego wykopków.
#koronawirus #szczepienia #neuropa #bekazprawakow
@Logika_wykopu: to teraz na logikę - zastanów się nad rzetelnością odpowiedzi/danych z MZ. W odpowiedzi nigdzie nie napisano, że umarli z powodu szczepionki, tylko jako zaszczepieni. Dziennie, pi razy drzwi, umiera w Polsce ok. 1000 osób. Zaszczepionych mamy ok. 30% (starszych osób pewnie więcej),
W komentarzu wyjaśniłem konkretnie dlaczego jak najbardziej to jest możliwe i zapytałem gdzie się mylę - okazało się, że dowodem na to jest artykuł, który mówi to samo co ja i fakt, że ktoś usunął tamto znalezisko. A pozostali uznali, że jak się nie zgadzam, że to fake to trzeba mi dać minusa.
Elita internetu...
@Logika_wykopu: zaskoczenia brak. Mam wrażenie, że moderacja sama jest szurami, bo kłamliwych wpisów na mirko też nie usuwają
To jakaś zabawa na wykopie, że jeden #!$%@? wrzuci fejka, a potem drugi się spuszcza, że ktoś zaplusował?