Aktywne Wpisy
open_or_die +1012
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Kruk_98 +1130
Babcia sie popłakała jak powiedziałem że na schetyne głosowałem do senatu XDDDDD i zaczęła mi mówić że przez moje pokolenie ruskie nas napadną, wspaniały moment, czekałem na niego 8 lat a smaku dodał hymn niemiec który puściłem żeby leciał w tle podczas rozmowy #wybory
Jak myślicie, czy odejście z pracy po 3-miesięcznym okresie próbnym może mi zaszkodzić w dalszej „karierze”.
Pracodawca w trakcie rekrutacji zapewniał mnie, że drugi język obcy to tylko dodatek, wystarczy aby znać go na podstawowym poziomie. Teraz okazuje się, że cała korespondencja, spotkania odbywają się w tym języku. Doskonale wiem, że sobie nie poradzę, strasznie mnie to stresuje, ale też martwię się jak będzie widziane przy szukaniu kolejnej pracy to, że odchodzę po tak krótkim okresie. #pracbaza #korposwiat
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #612138ee8056a3000a2a6fb7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
I nie, nikogo nie interesuje w twojej dalszej karierze ile tam siedziałeś, mało tego, możesz nawet o tym nie mówić, rozmowa o pracę to nie wykrywacz kłamstw.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Z drugiej strony, pomysł że to idealna okazja do nauki języka i lepszej motywacji pewnie nie będziesz mieć. Byłem w podobnej sytuacji, poszedłem do roboty, wymagali tylko angielskiego i hiszpańskiego. Na rozmowie usłyszałem, że zespół pracuje też z portugalskim, a ja nigdy się go nie uczyłem. Ofc znajomość ESP mega pomaga. Miałem tylko czasem wspierać
@AnonimoweMirkoWyznania: jak znasz angielski to szybko ci wejdzie, tylko codziennie musisz się uczyć.
Poprosić, żeby powtórzył, a potem mailowo dopytać o kwestie, których nie zrozumiałeś.