Wpis z mikrobloga

@boyano: Zloty facet. Moj niestety przez moj caly macierzynski nie wstal do niego w nocy, bo pracuje a ja jestem na macierzynskim :D Od 1.09 wracam do pracy i zobaczymy jak to bedzie...
  • Odpowiedz
  • 0
@BlackTabby dziękuję. Mi tez tak moja mowi ale nie rozumiem dlaczego przecież zrobiłem to i ja mam obowiązek. Prawda jak byla na macierzyńskim to dużo mniej wstawałem ale przez pierwsze 3 mies karmiła piersią więc nie było potrzeby a potem mowila zebym spal puki ma macierzyńskie mimo to czasem dawalem. Jen odpoczac bo już mi jej szkoda było a siedzenie z własnym bomblem to sama przyjemność
  • Odpowiedz
  • 0
@BlackTabby nasz tak samo ale zawsze ma powód jeśli placze wczoraj był zmęczony ale nie chciał spac i marudził. Zrobiłem mu mlesio I odleciał jedząc :D
Plakal pol drogi w aucie myslalem ze bez powodu ale poczułem smród kupsztala więc zatrzymałem się na linii dla busów (#!$%@? :D) i przebrałem bombla w bagazniku ( ͡º ͜ʖ͡º)było ciężko bo zasrany nawet na plecach
  • Odpowiedz
@boyano: Znam ten bol... Kilka razy pod prysznic musialam go wstawiac bo bez sensu bylo przecierac chusteczkami :D Poczekaj az bedzie wiecej stalych pokarmow jadl , wtedy jest latwiej :D
  • Odpowiedz
@BlackTabby na początku miałam duże zjazdy emocjonalne, że już całe życie będę tyrać w nocy przy dziecku a tu pyk 2 lata skończone i przespana cała noc :) coś pięknego

Mnie moje doświadczenie teraz pociesza bo za chwilę mam powtórkę z rozrywki :D

Dużo siły i wytrwałości, im dalej w las tym większy chill :)
  • Odpowiedz