Aktywne Wpisy
kropla_bez_kitu_benc +351
Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd. A po drugiej stronie waląca populizmy, manipulująca i #!$%@?ąca palcem osiedlowa patusiara Ewka xDD I jeszcze idiotom z konfederacji się to podoba, trzymajcie mnie XD
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
m4jkel +76
Czemu jak Włoch albo Francuz wypija codziennie po 2 lampki wina to jest spoko i to element jego kultury, a jak Polak napije się piwa to już ble i alkoholizm?
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
Chodzi o karty na stole, niesione, używane, będące w grze czy jak je zwał:
Czy mogę do nich położyć mikstury albo przedmioty typu But-a-pren (jednorazowego użytku) które nie dają bonusów a nie chcę mieć ich na ręce ale przekręcone na bok?
Mój kumpel tak grał ostatnio.
Tego jednego nie ogarniam, w instrukcji jest napisane "Możesz nieść dowolną liczbę małych przedmiotów".
#grybezpradu #gryplanszowe #munchkin #grykarciane
@wino16
Jeden Rabin mówi tak, drugi powie inaczej.. Dlatego nie czaję tego motywu. Te przedmioty jednorazowe też mają cenę xD
Jeśli uznać Munchkina za rpg (wcielanie się w postać) to za logiczne rozumiem że 'noszę ze sobą' mikstury i ich używam w trakcie walki
Ponadto handlować można kartami tylko ze stołu a na ręce trzymam 'asy' czyli klątwy, potwory itd
Tak z ciekawości dopytam bo przyszło mi na myśl - jak mam wystawione np 3 miecze to e którym momencie decyduje których używam w walce? Mogę w trakcie zdecydować czy muszę się zdeklarować wcześniej?