Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
mgr_rybak +47
Dobrze, że dzisiaj śmieciarki nie jeżdżą to jeszcze rok przede mną. Jak zwykle pijcie ze mną kompot.
#urodziny
#urodziny
Wydatek 9k odsunięty w czasie xD
#druciarstwo #komputery #kartygraficzne #diy
Poza tym zauważyłem że sekcja zasilania się grzeje jak wściekła, ale to mam pomysł, że dorzucę od drugiej strony termopady i jakiś płaski radiator xD
właśnie tak obstawiałem, bo jeszcze 2 miesiące temu wszystko dobrze działało w 2D, ale np. przy 3D po chwili sypała artefaktami i potem losowo się naprawiała, aż wreszcie bodajże na początku lipca po odpaleniu Dyson Sphere Program już tak została, że się sama nie naprawiła xD
Czyli
Nic więcej nie wymyślę, a jak zdechnie to będzie służyła za przycisk do papieru lub za podstawkę do kawy ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚