Aktywne Wpisy
#ukraina #wojna
Mam wieloletnie doświadczenie w pracy z Ukraińcami, mianowicie kieruję projektami budowlanymi, gdzie jak wiadomo, posiłkujemy się pracownikami z Ukrainy w stopniu znacznym, wręcz strategicznym. Miałem z nimi do czynienia jeszcze przed wojną, jak również w jej trakcie. Uważam, że w swoich codziennych zachowaniach i postawach Ukraińcy niczym nie różnią się od r0sjan. Nie piszę tu o zachowaniach szczególnych i wyjątkowych jak najeżdżanie innego kraju czy też zabijanie niewinnych ludzi. Tutaj
Mam wieloletnie doświadczenie w pracy z Ukraińcami, mianowicie kieruję projektami budowlanymi, gdzie jak wiadomo, posiłkujemy się pracownikami z Ukrainy w stopniu znacznym, wręcz strategicznym. Miałem z nimi do czynienia jeszcze przed wojną, jak również w jej trakcie. Uważam, że w swoich codziennych zachowaniach i postawach Ukraińcy niczym nie różnią się od r0sjan. Nie piszę tu o zachowaniach szczególnych i wyjątkowych jak najeżdżanie innego kraju czy też zabijanie niewinnych ludzi. Tutaj
202492 +4
#tenis
Co
Druga sprawa że teraz w WTA nie istnieją rywalizacje żadne
Eksperci z MTF nadal mu nie ufają, ale na takim reddicie już brany pod uwagę w dyskusjach (bo lubiany to zawsze był).
Trzeba trzymać kciuki że wpadek z zawodnikami spoza top 100 będzie coraz mniej
Jak Sinner czy Korda ogoli jakiegoś ogóra to od razu się nad nimi spuszczają i kibice wyliczają czy wygrają +10 czy +20 turniejów wielkoszlemowych.
Żeby mieć uznanie to jednak trzeba wygrywać dość regularnie, Hubert ma ledwo bilans 50/50 wygrane/przegrane.
Co nie zmienia faktu że jest on w stanie grać na