Wpis z mikrobloga

@Slomek: To też bywa, ogórek kiszony ( nie konserwowy brrr ) do tego leśne grzyby i cebula.
Jednak dzisiaj mam ochotę na takie wiesz, dobre i czyste mięso. Wołowe ze solą i pieczywem.
Jak jesteś fanem tatara, to pewnie nie jeden raz tak robiłeś :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pshemeck: za to lubię też inne rzeczy, makaron z cebula, boczkiem, czosnkiem, kaparami i pietruszka, wszystko na maśle, posypane serem tartym. Kapary muszą być te kwaśne malutkie marynowane
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pshemeck: a zaraz idę po wołowinkę, zrobię na długo smażonej cebuli, marchewce i odrobinie Pasternaka, wszystkie warzywa zblanszowane a później smażone aż będa się karmelizowac i wtedy pyk wszystko razem do garnka razem z podsmażona wołowina i zalac winkiem
  • Odpowiedz