Aktywne Wpisy

banzi +44

mrsopelek +2
Nic fajniejszego dziś nie zobaczymy, a za parę dni zobaczymy artykuł o Szymonku, 15 latku pogryzionym przez psa. Dla mnie nikt kto jest normalny, nie da swojego psa obcemu dziecku, żeby go wyprowadzało, bo:
- temu psu może coś się stać
- ten pies może komuś coś zrobić
- temu dziecku coś może się stać
Mi jako rodzicowi byłoby k---a wstyd, jak zobaczyłbym, że moje dziecko wywiesza ogłoszenia o podjęciu pracy, czy sprzedaje lemoniadę na ulicy.
- temu psu może coś się stać
- ten pies może komuś coś zrobić
- temu dziecku coś może się stać
Mi jako rodzicowi byłoby k---a wstyd, jak zobaczyłbym, że moje dziecko wywiesza ogłoszenia o podjęciu pracy, czy sprzedaje lemoniadę na ulicy.

źródło: obraz_2025-02-18_000309148
Pobierz
Obecnie na komputerze już właściwie nie gram. Nie potrzebuje kosmicznych rzeczy. Obecna myszka SteelSeries też już niedomaga (problemy z rolką).
Co polecacie kupić, jeśli chciałbym pozbyć się kabli i mieć bezprzewodową klawiaturę jak i myszkę?
Klawiaturę chciałbym mimo wszystko podświetlaną, wystarczy jeden kolor. Jest coś sensownego?
Ważna sprawa co do myszki - jestem leworęczny, więc nie może być profilowana.
#pcmasterrace #komputery #klawiatura #myszka
jeszcze w sumie corsair k63 powinien dać radę.
a z myszek to g305, tania i dobra, mam i polecam
@Roman_Polanski: (
g305
ale ona nie jest profilowana, co rozumiesz przez to masz przyciski dla praworecznych? chodzi ci o te boczne?
no to tak na szybko znalazłem coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast nie wiem, czy jest to najlepszy wybór w obecnej kwocie. Ja zapłaciłem niecałe 200 zł na promocji i jestem zadowolony.