Wpis z mikrobloga

Cześć Mirabelki, chcę zacząć zabawę z hybrydą na paznokciach. Jaką lampę polecacie, ogólnie to zastanawiam się nad zestawem z neonaila lu semilaka. Wszystko jest, wystarczy działać. Polecacie jakieś konkretne lampy, lub na co zwrócić szczególną uwagę?
#paznokcie #manicure
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kulu: ja mam sunone 5 (czy jakoś tak) już chyba ze 4 lata i wszystko jest w porządku. Lampa z nn lub semilaca kosztuje o wiele więcej z powodu marki ( ͡° ʖ̯ ͡°) nie kupuj słabszej niż 48w. Żadne mostki.
  • Odpowiedz
  • 0
@kulu: 48 biore. Najdroższy zestaw z semilaca i neonail ma lampe 48w. I pełną wyprawkę dla początkującego. To jest spoko. Chyba że polecasz jakieś konkretne marki w których też mają wszystko i dobre lakiery, bazy.
Waham sie czy kupic gotowy zestaw czy bawić się w składaka.
  • Odpowiedz
  • 0
@kulu: NN i Semilaciem najlepiej mi się pracowało. Indigo już tak średnio mocno :/. Ja kompletowałam sobie zestaw, ale już nie pamiętam ile mnie to wyniosło (pamiętam, że za lampę przepłaciłam).
Z semilaca mi tylko waciki nie pasują.
Możesz jeszcze zobaczyć na zestawy startowe z hihybrid bo słyszałam dobre opinie o tej marce i o Słowiance.

Jak możesz to wklej linki tych zestawów.
  • Odpowiedz
  • 0
@kulu: do zestawu z NeoNail przydałby się primer (chociaż nie jest to jakiś must have, dużo zależy od paznokci), ogólnie dosyć bogaty w małe lakiery. Na początek moze być ok. Semilac to samo. Jak nie chcesz się bawić w kompletowanie to bym brała chyba NN.
  • Odpowiedz