Aktywne Wpisy
wykop +12
Dzień dobry, Wykop! ( ▀ ͜͞ʖ▀)
zapewne już zauważyliście, a jeśli nie - śpieszymy poinformować! W sklepie czeka na Was kolejna wersja androidowej aplikacji #wykopnaandroida. Biorąc pod uwagę Wasze zgłoszenia oraz sugestie, w tej wersji:
- dodaliśmy możliwość logowania oraz rejestracji przez Google;
- poprawiliśmy wygląd usuniętych komentarzy;
- rozwiązaliśmy problemy związane z zakopywaniem oraz poprawiliśmy możliwość cofania głosu;
- wdrożyliśmy poprawki w profilu;
- wprowadziliśmy dynamiczne dostosowanie
zapewne już zauważyliście, a jeśli nie - śpieszymy poinformować! W sklepie czeka na Was kolejna wersja androidowej aplikacji #wykopnaandroida. Biorąc pod uwagę Wasze zgłoszenia oraz sugestie, w tej wersji:
- dodaliśmy możliwość logowania oraz rejestracji przez Google;
- poprawiliśmy wygląd usuniętych komentarzy;
- rozwiązaliśmy problemy związane z zakopywaniem oraz poprawiliśmy możliwość cofania głosu;
- wdrożyliśmy poprawki w profilu;
- wprowadziliśmy dynamiczne dostosowanie
strfkr +292
Petru się pyta Memcena czy jakby dzisiaj było referendum dot. wyjścia z UE, to czy zagłosowałby na TAK czy NIE.
Memcen: ale dzisiaj nie ma referendum
Petru mu przez minutę próbował wytłumaczyć swoje pytanie jak dziecku, a pan doktor i tak nie potrafił zrozumieć. Taka sama sytuacja była niedawno jak jakiś redaktor się go spytał co by zrobił jakby jego dziecko się okazało homoseksualistą, a Memcen zamiast odpowiedzieć to się zesrał, że
Memcen: ale dzisiaj nie ma referendum
Petru mu przez minutę próbował wytłumaczyć swoje pytanie jak dziecku, a pan doktor i tak nie potrafił zrozumieć. Taka sama sytuacja była niedawno jak jakiś redaktor się go spytał co by zrobił jakby jego dziecko się okazało homoseksualistą, a Memcen zamiast odpowiedzieć to się zesrał, że
#kononowicz
@ZamknijTaDupe wielka przyjemnosci mi sprawiles, bardzo dobrze ze moja dzialalnosc tu tak was boli, ze az chcialo ci sie przegladac setki moich gownopisow by znalezc cos czym myslales ze mnie skompromitujesz, ty dla mnie nie jestes na tyle interesujacy bym mial ci poswiecic tyle czasu xD :*
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora