Wpis z mikrobloga

@thus: Dzięki za porady. IF stosowałem w zależności od humoru. Chyba rzeczywiście ograniczę białko co będzie ciężkie, bo i tak już muszę kombinować, ale na pewno znajdę coś w fajnego internecie na dobicie samego tłuszczu. Śmiatanka może i fajna, ale chyba nie najlepsze źródło tłuszczu.
@bartosz325: No faktycznie tu trzeba być po prostu konsekwentnym, ale zauważyłem, że 2 tygodnie to maks na ustabilizowanie tematu. Do IF mocno polecam świetną apkę - ZERO.

Co do dobijania tłuszczu, ja stosuję orzeczki macadamia (w Lidlu paczka solonych po 15zł, są też inne mocno tłuszczowe mieszanki), czekolada 95%, bita śmietana, śmietanka do kawki (bezkofeinowa inka) itd. Dużo jest pyszności ^_^
@bartosz325: Jak zwiekszysz ilosc Ww tak jak radzi pixtri, to magicznie cholesterol spadnie, gdyz przeksztalci sie w hormony steroidowe i inne.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ci co maja na tluszczowce cholesterol ~200, stosuja glodowkowa tluszczowke ala keto srodziemnomorskie i inne cuda wianki obciazajace watrobe nadmierna iloscia B np. Szkoda trzustki, watroby i nerek... ( ͡° ͜ʖ ͡°)