Gdzieście byli, wielcy obrońcy wolności od #lextvn gdy ta pseudo-telewizja od gówno-programów popierała niszczenie polskich przedsiębiorców? Jakoś wtedy ograniczanie wolności wam nie przeszkadzało, nie wychodziliście na ulice, nie protestowaliście.
Nie ma większych hipokrytów od obrońców tej żydowskiej stacji.
@TenTypZez: samo to, że TVN powielał rządową narrację dot. lockdownów wystarczy mi żeby mieć na tę stację #!$%@?. Nie stanę w ich obronie bo oni nie stanęli w mojej gdy rząd robił lockdown.
@vorobiej: z jednej strony gardzę TVN ale z drugiej jednak nie chcę żeby stało się z nimi to co z polska press xd TVN to tak naprawdę tylko kropla w morzu
@vorobiej: No to trzeba też zlikwidować wszystkie telewizje poza wrealu24, uniwersytety, szpitale, całe państwa... Zostanie może Białoruś, bo tam wirusa niet.
@vorobiej: tytuł artykułu nie jest podparty nigdzie w artykule, teza z niego nie jest powtórzona. Także ten artykuł nic takiego nie mówi żeby TVN popierało lockdown.
@Lukasy: odpowiedz na moje pytanie. Dlaczego stany z lockdownem mają taki sam wynik jak Floryda? @TenTypZez: nie, nie trzeba, nie przypominam sobie żeby wszystkie szpitale czy uniwersytety popierały lockdowny. @rudelusterko: pisowcom uj w de, tak samo jak Niemcy-Nigeria prącie TVNowi za ich propagandę. @Mirko_z_Przypadku: a ty trudnisz się poróbstwem czy jesteś alfonsem? @theicecold: o, kolejne kretyńskie haseło lewaczkó xDD @Kawunia_z_rana: no to podziękuj wyborcom pisu xDD
Nie ma większych hipokrytów od obrońców tej żydowskiej stacji.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy
Komentarz usunięty przez moderatora
???
@RandomowyMetal: Proporcjonalnie santakie same wyniki w stanach z lockdownem czy bez. Jak to wytlumaczysz?
@Kwasek666: no jestem farmaceutą więc takie rzeczy wiem xD Jak chcesz to możesz zajrzeć, ocenię twój ryj i może podpowiem jakie leki zastosować.
@Lukasy: przypomnisz jak radzą sobie inne stany gdzie jest lockdown? XDD
@gnt_1: przecież nikt im przejęciem nie grozi xD
@vorobiej myślę ze tu nie chodzi o tvn stricte tylko o to co pis wyprawia, jak wyglądają te glosowania itp.
Naucz się odpowiadać na zadane Ci pytanie.
Ten whataboutism... i ludzie jeszcze na to odpisują.
Winszuję.
@vorobiej: za chwilę nie będzie żadnych wzajemności tylko jedna partia z generalnym gubernatorem
@vorobiej: no chcę to ustalić.
@vorobiej: tytuł artykułu nie jest podparty nigdzie w artykule, teza z niego nie jest powtórzona. Także ten artykuł nic takiego nie mówi żeby TVN popierało lockdown.
@TenTypZez: nie, nie trzeba, nie przypominam sobie żeby wszystkie szpitale czy uniwersytety popierały lockdowny.
@rudelusterko: pisowcom uj w de, tak samo jak Niemcy-Nigeria prącie TVNowi za ich propagandę.
@Mirko_z_Przypadku: a ty trudnisz się poróbstwem czy jesteś alfonsem?
@theicecold: o, kolejne kretyńskie haseło lewaczkó xDD
@Kawunia_z_rana: no to podziękuj wyborcom pisu xDD