2000 km w jedną stronę. Kołobrzeg- Okolice Dubrownika. Hotel dużo tańszy (z all inclusive) niż urlop nad Bałtykiem. Za 3 osoby na 9 dni zapłaciłem 4800 zł. Ale w mediach dalej narracja jak to strasznie jest i w tym roku to najbezpieczniej nad Bałtykiem i na Krupówkach ( ͡°͜ʖ͡°)
Nikt nie sprawdzał żadnych testów. Nawet przekraczając granice (Chorwacja nie jest w Schengen).
@Caracas: nie wiem co kieruje ludźmi jadącymi nad Bałtyk kiedy godzinę lotu można mieć ciepłe może i smaczne jedzenie a dwie-trzy godziny w samolocie dalej nam dostęp do najpiękniejszych plaż w Europie, zabytków i gwarantowanej pogody. O niższych cenach nawet nie wspomnę.
@Caracas: mądre to jechać z żoną w zaawansowanej ciąży? Chyba bezpieczniej jest być w okolicy lekarza prowadzącego mając przy sobie całą dokumentację medyczną
Hotel dużo tańszy (z all inclusive) niż urlop nad Bałtykiem.
Za 3 osoby na 9 dni zapłaciłem 4800 zł.
Ale w mediach dalej narracja jak to strasznie jest i w tym roku to najbezpieczniej nad Bałtykiem i na Krupówkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nikt nie sprawdzał żadnych testów. Nawet przekraczając granice (Chorwacja nie jest w Schengen).
Nie jestem zaszczepiony. Zero masek w hotelu.
#koronawirus #wakacje #podroze
O niższych cenach nawet nie wspomnę.
Komentarz usunięty przez moderatora