Aktywne Wpisy
wilk633 +122
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Komentarz usunięty przez moderatora
@FapinoTrololo: Patrząc na cennik priv u niej to przypuszczam że spoko 2 razy tyle wyciąga dodatkowo na seans. Lubię czasem przeglądnąć stawki i monetę tamtejszych dam :D
@Shodan56: Ktoś kupił privka za 80zł. To jest skandal dla mnie, dołoży drugie tyle i ma fachowo obsługę u dziwki :D
@mactrix: Każda złotówka którą przekazujesz takiej pannie to dodatkowo 60gr dla serwisu. IMHO ewidentne sutenerstwo :P
Są ludzie, którzy zarabiają jeszcze więcej, jeszcze szybciej, również nie robiąc nic, a nawet cycków nie mają...
Przykre, że takimi reklamami możecie skrzywić trochę osób.
ps. na becie mozna 5 stówek wygrać dziennie na czysto obstawiajac główne ligi :P
Nie
Świetnie
@mactrix: Do tego trzeba się na tym znać albo być Oskarem :P