Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Komentarz usunięty przez moderatora
@Jesse: Siłą rzeczy zakładamy więc też, że i my pokochaliśmy. I co, nagle informacja o ilości partnerów dziewczynę zmieni w żabę albo jakiegoś smoka? Co za różnica?
1 2,3… Sześciu. A nie, czekaj. Dziewięciu, przypomniałam sobie jedną sytuację
wtedy może zapalić się lampka ostrzegawcza i na początku w pewnych sytuacjach można być podejrzliwym. Można po prostu zacząć się nad tym zastanawiać, bo ma to na pewno swoje przyczyny i konsekwencje. Ale ilość partnerów sama w sobie nie ma istotnego znaczenia
@staa: Masz rację, aczkolwiek nie mam szacunku do dziewczyn które sypiają z byle kim a do tego właśnie nawiązywałem wyżej.
Ale masz racje, moj komentarz tyczy sie glownie tych co stwierdzili ze zadnego by nie przelkneli ;x
@mojwa: Z tym wyznacznikiem dojrzałości to dyskusyjne. Kontakty seksualne, zwłaszcza pierwsze, kształtują po części osobowość i chociaż ocenianie przez ten pryzmat ludzi jest w istocie głupie, a wypytywanie o to niestosowne, to jest to ważne.
Z drugiej strony słusznie zauważasz, że nastolatki „mocno interesują się
@staa: moim zdaniem my, jako spoleczenstwo, powinnismy w koncu dojrzec do tego, aby moc powiedziec glosno "s--s nie jest zly". Owszem, ma wplyw na psychike, wiele zalezy jednak od motywacji osoby, ktora ten s--s uprawia. Bardziej spaczy psychike jeden s--s z chlopakiem, ktory wymusil "dowod milosci", niz swiadome pojscie do lozka bez zobowiazan.