@Sl_w_k_1: zrób po drodze jakieś postoje w mcu, na stacji benzynowej. Jak pije monstery to kup na stacji dla niego i dla siebie. Takie drobne małe rzeczy łączą, szczególnie w podróży.
@Sl_w_k_1: zapytaj o zainteresowania… w ten deseń idź… możesz cos zaproponować na później… jakiś wyjazd, cos co jemu będzie się podobało… ja do dziś najlepiej pSmietam Jak tata zabrał mnie na rajd samochodowy i giełdę - zawsze się interesowałem Motoryzacja , internetow nie było - to było wtedy cos ;)
@Sl_w_k_1: wykopki jak zwykłe w formie. Facet chce z synem fajnie porozmawiać może poruszyć jakiś ważny temat a wy zawsze #!$%@? szydera. Ja tam bym chciał żeby mój się tak zapytał. Tfu na was. A OPie gratuluję podejścia. Zapytaj go może czego chciałby spróbować w życiu żeby mu pokazać co może w życiu robić, a nie z liceum, matura studia i nagle się okazuję że tego nie lubi. Jak mu pokażesz
@slapdash: no i dobra #!$%@? nie każdy ma ojca który potrafi otwarcie rozmawiać. Mając bekę nie pomagasz ani opowi ani synowi tylko głaszczes swojego ego, jak Ty to byś wszystko wiedział i jak to można pytać o takie rzeczy w necie. Pokora i dobre rzeczy a nie beka bo ktoś chce coś dobrego zrobić i pyta jak xd
@Sl_w_k_1: -zapytaj czy ma juz upatrzona szkole srednia, ale tez bez nacisku ze juz musi wiedziec co chce robic w zyciu. Czy ma jakis ulubiony przedmiot w szkole -w jakie gra gierki, bo pewnie w cos gra to mozna pociagnac temat i sie dowiesz co lubi -jakie filmy/seriale ogladal ostatnio
Grunt to podejsc do tego w miare na luzie, zeby nie zmienilo sie to w jakis wywiad. Jak sie nie bedzie
Chciałbym wykorzystać ten czas na rozmowę.
O jakich tematach powinienem pamiętać ?
#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Jak tata zabrał mnie na rajd samochodowy i giełdę - zawsze się interesowałem
Motoryzacja , internetow nie było - to było wtedy cos ;)
Tfu na was. A OPie gratuluję podejścia.
Zapytaj go może czego chciałby spróbować w życiu żeby mu pokazać co może w życiu robić, a nie z liceum, matura studia i nagle się okazuję że tego nie lubi. Jak mu pokażesz
-zapytaj czy ma juz upatrzona szkole srednia, ale tez bez nacisku ze juz musi wiedziec co chce robic w zyciu. Czy ma jakis ulubiony przedmiot w szkole
-w jakie gra gierki, bo pewnie w cos gra to mozna pociagnac temat i sie dowiesz co lubi
-jakie filmy/seriale ogladal ostatnio
Grunt to podejsc do tego w miare na luzie, zeby nie zmienilo sie to w jakis wywiad. Jak sie nie bedzie