Aktywne Wpisy
matiKKS +4
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
ehhniestety +73
"tajemnica spowiedzi" to pierwsza rzecz do zniesienia natychmiast, klecha z drewnianego pudła wie o morderstwie ale nie musi nic mówić policji bo konkordat xD powinni siedzieć za zatajanie jak każdy inny
#takaprawda #bekazkatoli
#takaprawda #bekazkatoli
#lgbt #bekazlewactwa
Dlaczego LGBT są faworyzowani? Czy to nie jest przejaw dyskryminacji innych odmienności?
W ogóle co to k---a ma być, że sklep jest przyjazny lgbt? top kek
@TestoDepot: ale skąd ty możesz wiedzieć jakie problemy spotykają osoby LGBT skoro nie zaliczasz się do takich osób? ¯\_(ツ)_/¯
@NiebezpiecznyGangsterPepe: a widziałeś żeby ktoś biegał po ulicach z plakatami "zakaz płaskostopia"?
@TestoDepot: Tak, dlatego właściciel nie będzie wylatywał z problemami do osoby z tęczowa torba, ale już jego pracownicy mogą odwalać (a jeżeli taka sytuacja nie trafi do właściciela, to może to trwać). Pomijając jakieś ekskluzywne miejsca to w większości za lada i jako kelnerzy pracują młodzi. Jedni fajni, uśmiechnięci,
A ile dziennie widzisz na ulicy osób z płaskostopiom? No właśnie,
Komentarz usunięty przez moderatora
@TestoDepot: no na wykopie widać jaki marginalny. I oczywiście stwierdza to osoba, której problem raczej nie dotyczy, wbrew temu co mówi ktoś kogo problem dotyczy xD
@wolf13000: mnie w-------a takie typy jak ty ale nie chodze po ulicach i nie nawoluje do nienawisci i nie p------e takich kocopolow w internecie.
Dziękuje za dobry przykład tego o czym mówiłem. Wystarczyła ta krótka wypowiedź, żebyś już znalazł powód by chwytać za widły i mnie atakować.
Skoro kilka słów starczyło żeby wzbudzić tyle agresji, to można sobie wyobrazić ile niechęci może budzić ktoś, kogo wygląd i zachowanie jest sprzeczne