Wpis z mikrobloga

#tokio2020 #siatkowka #przegryw
Mogę się mylić więc wyprowadźcie mnie z błędu jak coś ale uważam że Wilfredo Leon jest totalnie overrated patrząc na jego grę odstaje technicznie od takiego Kurka. Typ ma po prostu parę w łapach #!$%@? i koniec, połowa akcji #!$%@? ale jak już mu się uda to każdy się spuszcza że bije rekordy szybkości piłki. Tylko że tu nie o to chodzi.
  • 8
  • Odpowiedz
@GrimmjowJeagerjack: Leon jest jednym z najlepszych, jeśli nie najlepszym siatkarzem na świecie - takie są fakty. Problem z Leonem stoi trochę po inne stronie. Od kiedy jest w naszej reprezentacji siatkarze na maksa upraszczają swoją grę, na zasadzie jak trwoga to do Leona.

Gdy nie mieliśmy go w swojej kadrze to dystrybucja piłki była bardziej zróżnicowana i większa liczba siatkarzy dostawała piłki do ataku. Teraz jak coś nie działa w
  • Odpowiedz
@GrimmjowJeagerjack: Siła reprezentacji często idzie w parze z ligą krajową, a ta jakby nie patrzeć jest Top 3 w Europie. Myślę, że trzeba sobie zadać pytanie czy przypadkiem problemem nie jest trener, który wszystkim nawinął makaron na uszy.

Z Perugii też został zwolniony i raczej odchodził w nie najlepszej atmosferze. Dla mnie Heynen jest osobą, która dużo obiecuje, potrafi zrobić ładną otoczkę, ale to wszystko to taka trochę wydmuszka.
  • Odpowiedz
@GrimmjowJeagerjack: @Szymas1234576847456: ale jak połowę akcji psuje? W wielu meczach miał około 60 procent skuteczności. Serwował najlepiej z naszych zawodników. Na tych igrzyskach rzadko kiedy coś psuł. To, że zdarzało mu się czasem kiwnąć wynikało z tego, że Fabian Drzyzga dogrywał mu za bardzo w siatkę a z takiej piłki nie za bardzo można coś zrobić. Chyba jedyny słaby mecz jaki mu się zdarzył w naszej reprezentacji to
  • Odpowiedz