Wpis z mikrobloga

Czemu Wersow ma taki problem aby przeprosić i powiedzieć że źle zrobiła? Ciągle musi grać taką świętą i gdy się zdarzają jakieś kłopoty to zawsze ten niefartowny zbieg okoliczności?
To już Natsu czy Patrycja lepiej się zachowały i po prostu powiedziały prawdę na zarzuty a nie odpowiadały tak jakby one nic nie zrobiły i to one są ofiarami.
Może ekipa powinna zatrudnić w swojej spółce profesjonalne osoby a nie znajomych którzy będą klepać członków po plecach i wymyślać jakieś bezsensowne wytłumaczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#friz
  • 12
a kim jest i co zrobiła Patrycja?

@agsbajahs: ta z Teamu X, wstawiła ostatnio zdjęcie po photoshopowych i dość niedokładnych poprawkach, że aż uszczelki od okien wyginało, Wardęga o tym nagrał stories, to ta wrzuciła zdjęcie bez poprawek i napisała, że każdy popełnia błędy czy jakoś tak
@Meaefa: no ale przeciez tym razem przeprosila wiec o co chodzi? Burza jest tylko o to ze to ukradla i ze laska studiujaca prawo nie wiedziala, ze nie mozna przypisywac sobie czyis prac jako swoje xD Albo wiedziala i zgrywa idiotke bo ciezko powiedziec "tak zrobilam to bo myslalam ze uda sie mi zeby to nie wyszlo" xd
@corryand: przeprosiła? To chyba inny film oglądaliśmy bo jak dla mnie to było bla bla ja nie wiedziałam że tak nie można bla bla bla teraz każdą rzecz sprawdzę 10-12 razy zanim dodam XDD