Aktywne Wpisy
mam_spanko +167
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Instynkt +194
UWAGA! Za kilka dni ważna data która może rozwalić rynek najmu, bo kończy się 40+ dla Ukraińców, czyli dopłata 1200 zł miesięcznie od osoby do wynajmu. Na taką parkę + dziecko to był całkiem spory dodatek, bo aż 3600 zł co miesiąc. Ciekawe czy nadal te osoby będzie stać tyle płacić za wynajem? Osobiście mam poważne wątpliwości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mieszkanie #nieruchomosci
#mieszkanie #nieruchomosci
Kojarzę, że zawsze leciałem na Piotrków Trybunalski i Radom, ale teraz Google Maps sugeruje szybszą, ale dłuższą o 50km trasę przez Łódź i Warszawę. Jakieś rady?
#jakdojechac
Też zazwyczaj przez Piotrków jeździłem, ale skoro teraz został już tylko tunel w ciągu POW do oddania, to może przez Warszawę jest szybciej. Jeśli będziesz przez Wawę jechał poza godzinami szczytu, to wydaje mi się, że warto spróbować. Bo jak byś wjechał na ekspresówkę we Wrocku, tak zjechałbyś w Lublinie (poza niedokończonym powyższym tunelem).