Aktywne Wpisy

ElMurano +19
Ale wy jesteście odklejeni XD Pewnie to są drony szpiegujące chinoli, którzy aby nie było na nich zrobili też taki sam teatrzyk u siebie i tyle XD żadni kosmici wy autystyczni odklejeńcy co się tylko nie potrzebnie nakręcacie XDDDDDDDD Beka z was na maksa
#ufo
#ufo

Nicky23 +16
Dobra a teraz bez kitu kto się przyzna że widział jakieś #ufo na własne oczy XD ja widziałem światełka i sobie zapie*dalały z nieprawdopodobną prędkością po niebie ale nikomu o tym nie mówiłem bo i tak mnie mają za #!$%@? XD
Polecam jak ktoś lubił jedynkę to niestety dzisiaj jej grafika już raczej odpycha, za to sequel ma śliczną graficzkę i gameplayowo jest dużo trudniejszy od HD, często w taki nie fair sposób co nie jest fajne, ale generalnie dla fana must have.
Komentarz usunięty przez autora
Wtedy zaczyna wkręcać najmocniej i potem po kilkudziesięciu godzinach rozwalasz gierkę xD
Ja mam nabite 52h teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pamięć mięśniowa z grubsza nie wymaga zmian między 1 a 2, też mam sporo nabite w jedynkę, chociaż no jak mówisz że Ty masz 1500 to chyba nie powinienem się odzywać faktycznie xD ja mam 250 w jedynce.
to naprawdę dużo
btw. wołam też wariatów z dawnych lat: @wirogez @TwigTechnology @Mrboo @Cronox żyjecie jeszcze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
imo graficzka w 2ce to praktycznie ta sama krecha co 1, tylko że upscaled do duużych rozdziałek i przez co to wygląda jeszcze bardziej miodnie niż HD. Jakby wzięli to co mieli i wprowadzili to na wyższy poziom.
Ślicznie jest w obu grach, ale ząb czasu już wyraźny w HD. Z dżunglą racja że ją inaczej
Komentarz usunięty przez autora
@-PPP- @panato: tak btw w nowym Humblu Bundlu jest gra Delver za 4,70 zł, może was zainteresuje. Nie jest to Spelunky, ale jak przysiadłem to przeszedłem całe po 8 h :D
Z rogali takich prawdziwych to polecam cataclywm:dda ale próg wejścia jest ogromny