Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +356
Właśnie teraz trwa ważny mecz Polska - Włochy w Lidze Narodów w siatkówce.
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie do kolegow mirkow, jaki jest pewny i dyskretny sposob na wypytanie rozowych czy mialy hindusa/paki/mokebe w przeszlosci? Nie chce byc tym "nice guy bankomatem" co trafi na p0lke po przejsciach. Zaraz ktos odpowie "nie wychodz z piwnicy to nie spotkasz hehehe". Ale wlasnie ja mam powodzenie na #tinder a nie chce trafic na takie #p0lki po przejsciach. A szczegolnie nie chce sie zastanawiac czy moj mikrus 17cm jest
Pytanie do kolegow mirkow, jaki jest pewny i dyskretny sposob na wypytanie rozowych czy mialy hindusa/paki/mokebe w przeszlosci? Nie chce byc tym "nice guy bankomatem" co trafi na p0lke po przejsciach. Zaraz ktos odpowie "nie wychodz z piwnicy to nie spotkasz hehehe". Ale wlasnie ja mam powodzenie na #tinder a nie chce trafic na takie #p0lki po przejsciach. A szczegolnie nie chce sie zastanawiac czy moj mikrus 17cm jest
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Polecam jak ktoś lubił jedynkę to niestety dzisiaj jej grafika już raczej odpycha, za to sequel ma śliczną graficzkę i gameplayowo jest dużo trudniejszy od HD, często w taki nie fair sposób co nie jest fajne, ale generalnie dla fana must have.
Komentarz usunięty przez autora
Wtedy zaczyna wkręcać najmocniej i potem po kilkudziesięciu godzinach rozwalasz gierkę xD
Ja mam nabite 52h teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pamięć mięśniowa z grubsza nie wymaga zmian między 1 a 2, też mam sporo nabite w jedynkę, chociaż no jak mówisz że Ty masz 1500 to chyba nie powinienem się odzywać faktycznie xD ja mam 250 w jedynce.
to naprawdę dużo
btw. wołam też wariatów z dawnych lat: @wirogez @TwigTechnology @Mrboo @Cronox żyjecie jeszcze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
imo graficzka w 2ce to praktycznie ta sama krecha co 1, tylko że upscaled do duużych rozdziałek i przez co to wygląda jeszcze bardziej miodnie niż HD. Jakby wzięli to co mieli i wprowadzili to na wyższy poziom.
Ślicznie jest w obu grach, ale ząb czasu już wyraźny w HD. Z dżunglą racja że ją inaczej
Komentarz usunięty przez autora
@-PPP- @panato: tak btw w nowym Humblu Bundlu jest gra Delver za 4,70 zł, może was zainteresuje. Nie jest to Spelunky, ale jak przysiadłem to przeszedłem całe po 8 h :D
Z rogali takich prawdziwych to polecam cataclywm:dda ale próg wejścia jest ogromny