@Orteus: widziałem to kiedys bo bylem ciekaw , wielr wiele lat temu jako nastolatek. Pisali ze to jeden z nielicznych filmikow gdzie ktos na prawde ginie. Jak to gówniarz, szukalem i znalazłem Pamietam jeszcze ze dzgali go srubokretem...ogolnie p----------a akcja Fotki urwanych głów czy rozczlonkowanych cial nie robi takiego efektu jak ten mlotek wbijajacy sie w głowę. Do tej pory to pamietam, to obrzydzenie i odraze.
@tarczyca @Normalny-czlowiek właśnie ostatnio po paru latach przekopałem pół internetu żeby znaleźć ponownie te fotki spod jeżewa. Ale z marnym skutkiem. ( ͡°͜ʖ͡°) jeśli ktoś by przypadkiem miał namiary to śmiało ( ͡°͜ʖ͡°)
@ChwilowaZielonka: najlepsze było te oburzenie karynek na fejsie. Spać nie mogły przez kilka dni itp jak tak można. Ja po hardzie na sadolu nie latam, ale zdjęć z wypadków widziałem setki i te z katowic zza parawanu nawet mnie nie ruszyło.
@ChwilowaZielonka: to tak jak z legendarnym r/watchpeopledie. Oglądałem tam torturowanych Meksykanów, rozpłaszczonym na drogach hindusów i klasycznie ugotowanych prądem chińczyków. A potem afera gdy ktoś wrzucił śmierć szwedki. I reddit się obsral. Życie białej kobiety z Europy jest ważniejsze niż tych setek biedaków z Meksyku.
@ChwilowaZielonka: a kogo obchodzi co jest na chorym portalu dla chorych ludzi? Chociażby sama prywatność i dobro rodziny ofiary wymaga, żeby takie zdjęcia usuwać.
#katowice
Pisali ze to jeden z nielicznych filmikow gdzie ktos na prawde ginie. Jak to gówniarz, szukalem i znalazłem
Pamietam jeszcze ze dzgali go srubokretem...ogolnie p----------a akcja
Fotki urwanych głów czy rozczlonkowanych cial nie robi takiego efektu jak ten mlotek wbijajacy sie w głowę. Do tej pory to pamietam, to obrzydzenie i odraze.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Where bordo?