@Corona_Beerus: 1 doge fee przez dogecoin core, a ma być 0,1 w 1.14.4 to jest duże fee? Bitcoin się kończy, $DOGE się konczy, ETH się konczy, jednym słowem wszystko się kończy.( ͡°ʖ̯͡°) Wracam do złotówek, bo one sie nie kończa.( ͡°͜ʖ͡°)
@Corona_Beerus: Tak tylko zobacz, to co napisałeś ja widzę od 5 lat, wytnij nazwe coina wklej nazwe coina, dokładnie to samo pisano o bitcoinie kiedy cena mu poleciała i o wielu innych krypto. Był atari 8 z 10 jego dziennych wpisów wieszczyło upadek bitcoina i wydymanie hodlerów, a okazuje się, że bitcoin jest bliżej realnego środka płatniczego niż kiedykolwiek. Po co siać FUD? Gdyby nie mityczni hodlerzy, bitcoin w 2018
@Corona_Beerus: LOL na serio? Jak działał bitconnect a jak doge? Co było obiecane w bitconnecie a co w doge? CZym było paliwo bitconnecta? Nie wierze, że z miliona coinów które zaliczyło jeszcze większy wzrost wybierasz najbardziej medialny i skrajny, który nawet cięzko nazwać kryptowalutą i który nijak ma się do doge, no może oprócz sławy. WOW. Lubie kiedy pomija się sens wypowiedzi odnosząc się do jednego stwierdzenia. Sens wypowiedzi to
No właśnie o to chodzi, że nic nie było. Porównanie do bitconnect idiotyczne, bo prawdopodobnie nawet nie wiesz co to było. Gdybyś wiedział nie rzucał bys mi takim gównem w
@Elmer_Fudd: Co ty p--------z lol, aż nie chce mi się na to odpisywać... Przyznaj się załadowałeś się na górce i kisisz bagi i bardzo byś chciał żeby doszło do tego mitycznego 1 usd KEK
XXD wiek.
#kryptowaluty #btc #bitcoin
@Corona_Beerus: Nah, to debil. Kopiował mnóstwo elementów z innych kryptowalut, a potem sam opowiadał, że nie wie jak to działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fervi: c-----y jest. Robiłem nim przelewy i było drogo. Są tańsze krypto.
Do jakiej nauki? Do stracenia środków, czy nauki cierpliwości w postaci bagholdingu? XD
@Corona_Beerus: Są, ale Dogecoin bywa akceptowany przez wiele giełd niż te tańsze krypto.
@Corona_Beerus: Od zwykłej jak dziala portfel (szczególnie kiedyś jak dogecoin był tani xD) po programowanie. Z drugiej strony są testnety :D
@Corona_Beerus: Jest wiele tańszych kryptowalut, to fakt.
@Elmer_Fudd: Bitconnect urusl w 2017 moze i wiecej. Co w zwiazku z tym?
No właśnie o to chodzi, że nic nie było. Porównanie do bitconnect idiotyczne, bo prawdopodobnie nawet nie wiesz co to było. Gdybyś wiedział nie rzucał bys mi takim gównem w